Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hajduku tri boda

Nevjerojatno: Andrijašević se ženi na dan derbija s Dinamom!

Franko Andrijašević (1)
Ivo Čagalj/Pixsell
23.09.2012.
u 21:46

Franko je naš najofenzivniji igrač, kad bude spreman bit će vrhnuski igrač. Odigrao je odličnu utakmicu, bio je u prigodama

U sjeni sjajne Hajdukove pobjede nad Slaven Belupom od 3:1 (2:0) ostao je treći žuti karton junaka trijumfa Franka Andrijaševića. Dok su navijači pljeskom pozdravljali svoje ljubimce i skandirali, gledajući prema derbiju s Dinamom "hoćemo pobjedu" za glavu se držao trener Mišo Krstičević. Shvatio je da nema Andrijaševića za utakmicu s Dinamom. Andrijašević je dobio glup žuti karton u sudačkoj nadoknadi na centru, ali i da ga nije dobio ne bi igrao u Maksimiru.

- Istina je, ženim se u subotu. Taj datum ugovorio sam još prije godinu dana, dok sam igrao za Dugopolje, već sam sve platio – potvrdio nam je Andrijašević priču, koja se odmah nakon utakmice zakotrljala po tribinama.

Naravno, Andrijašević žali za derbijem, ali i ovaj detalj o vjenčanju najboljeg igrača na dan utakmice s Dinamom izuzetno oslikava stanje u Poljudu. Neka je mladić ugovorio vjenčanje dok je bio u Dugopolju, ali kako to Hajduk nije reagirao kad su izvučeni parovi prvenstva. Baš nevjerojatno. Hajduk nije poduzeo ništa, imao je nekoliko mjeseci na raspolaganju i Krstičević u Maksimir putuje bez najboljeg igrača.

Andrijašević je odigrao spektakularno protiv Slaven Belupa, u finišu prvog dijela, u 44. i 45. minuti postigao je dva pogotka. Kod prvog je u duelu bio jači od Kokalovića, a kod drugog pretrčao je kompletnu obranu gostiju i zatresao mrežu. Potvrda pobjede bijelih, koja ih vraća na put prema vrhu stigla je u 75. minuti, pogodak je postigao Milović, a poraz blijedih gostiju ublažio je Bušić u 85. minuti

- Hajduk je zaslužno pobijedio, imao je više želje, posebno u prvom poluvremenu. Pokušali smo se vratiti, ali to je bilo premalo. Razočaran sam svojom momčadi, posebno u prvom dijelu, neki igrači morali su dati više. Nismo uspjeli ove dvije utakmice protiv Rijeke i Hajduka, ali idemo dalje – kazao je trener Slaven Belupa Roy Ferenčina.

Trener bijelih Mišo Krstičević bio je zadovoljan. Nakon četiri utakmice u kojima je Hajduk osvojio tek dva boda napokon je stigla i pobjeda, koja Splićanima diže samopouzdanje uoči derbija s Dinamom.

- Odigrali smo borbeno, nije bilo lako, Slaven je dobra momčad. Nastavili smo naš niz u Poljudu, ozračje je bilo odlično – rekao je Krstičević.

Komentirao je igru Andrijaševića, ne i vjenčanje.

- Franko je naš najofenzivniji igrač, kad bude spreman bit će vrhnuski igrač. Odigrao je odličnu utakmicu, bio je u prigodama. Dobio je treći žuti, šteta što ga neće biti u derbiju – kazao je Krstičević.

Nije se trener bijeli dao navući i dizati ozračje uoči Dinama. Daje li vam ova pobjeda samopouzdanje?

- Nama samopouzdanje diže rad, to je najvažnije, momci vrlo dobro rade na treninzima – zaključio je Krstičević.

 

Ključne riječi

Komentara 4

DR
drznedaj
23:31 23.09.2012.

E toga nema nigdje da profesionalni nogometas ne igra utakmicu zato jer se zeni :) PA valjda zna kad je pauza i kad ima vremena za takve stvari. Al ok. Zelim im srece i zdravlja u puno malih nogometasa ili nogometasica :)

KR
kraljzvonimir
09:00 24.09.2012.

Strasno...napravio drugi zuti svjesno , valjda i u dogovoru sa trenerom jer se u subotu zeni!!! a zabio dva gola Belupu..E moj Hajduče:(

RE
rene
09:47 24.09.2012.

u jednoj je stvari novinar u pravu, parovi prvenstva su izvuceni prije 3 - 4 mjeseca, i Hajduk je trebao reagirati, onda su vec bili u punim pripremama i znalo se da ce mali igrati bitnu ulogu u momcadi i trebali su sa deckom dogovoriti promjenu datuma ... sretno Franko i napravi par dobrih nogometasa, trebat ce nam hehe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije