Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIZARNA SITUACIJA

Nevjerojatna priča: Zvijezda Real Madrida zamijenila suprugu s drugim nogometašem

REUTERS, Karoline Lima/Instagram, Taina Castro/Instagram
07.01.2024.
u 08:49

Stoper Real Madrida Eder Militao se razveo od manekenke Karoline Lime koja mu je rodila jedno dijete, a sad ljubi drugog brazilskog nogometaša, Lea Pereiru. Međutim, Militao je sad u vezi s Tainom Castro, koja je rodila dva djeteta upravo Pereiri

Prva ljubavna drama 2024. godine kada su spotaši u pitanju dolazi iz Brazila. U glavnim ulogama su dva nogometaša, točnije stopera iz najveće južnoameričke zemlje.

Karoline Lima, manekenka koja je rodila dijete Ederu Militau, zvijezdi Real Madrida, Novu godinu je dočekala s drugim nogometašem. U pitanju je Militaov sunarodnjak Leo Pereira.

VIDEO Otpisani Dinamov igrač već ima novi klub?

Međutim, to nije sve. Nevjerovatan nastavak priče donosi O Globo. Ova publikacija tvrdi da je Eder Militao ušao vezu s bivšom suprugom Lea Pereire, Tainom Castro.

Taina je Leu Pereiri rodila dvoje djece, a razveli su se u rujnu 2023. no ostali u dobrom odnosu zbog djece. Sada je u zagrljaju Edera Militaa. U najmanju ruku je ovo nevjerojatna i bizarna situacija.

Inače, Leo Pereira je manje poznat od Edera Militaa. Radi se o nogometašu koji je karijeru uglavnom proveo u Brazilu, uz jedan izlet u MLS.

Trenutno je ovaj stoper član Flamenga, a u karijeri je još igrao za Atletico-PR, Orlando, Nautico i Guaratinguetu.

VEZANI ČLANCI:

U listopadu 2023. godine mediji su objavili kako su se Eder Militao i Karoline Lima pomirili, no očito je sve bilo kratka vijeka.

Eder Militao je u međuvremenu ljubio influencericu Cassio Lourenco, a sad je s Tainom Castro. Karoline Lima nije dugo patila za njim i otišla je u zagrljaj drugom nogometašu.

Inače, Eder Militao je trenutno ozlijeđen. Ovaj branič Reala je početkom sezone potrgao križne ligamente koljena i pitanje je kada će se vratiti na teren, slijedi mu dug oporavak.

Komentara 1

RB
Rastu Brojke
09:15 07.01.2024.

To je u redu. Sad ih je četvero pa su moguće razne kombinacije, kako koji ili koja budu slobodni i raspoloženi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije