Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESRETNI STOKE

Neuvjerljivi Liverpool nakon udaraca s bijele točke do finala Liga kupa!

Liverpool
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
26.01.2016.
u 23:39

U regularnom dijelu završilo je 1:0, baš kao i u prvoj utakmici polufinala, a kako susret nije odlučen ni poslije produžetaka, pucali su se jedanaesterci. Redsi su bili bolji sa 6:5

Navijači Liverpoola napokon mogu slavili Simona Mignoleta, jer upravo je on obranio dva udarca u raspucavanju nakon 120 minuta igre na Anfieldu protiv Stoke Cityja i odveo ih u finale Liga kupa (6:5). Regularni dio završio je 1:0 za goste.

Stoke je prvi zaprijetio, u 22. minuti pucao je Walters, ali pokraj gola. Uzvratio je Liverpool preko Cana čiji udarac iz daljine je prohujao pokraj vratnice. Gosti su poveli u sudačkoj nadoknadi iz prvog poluvremena. Bila je to brza akcija Waltersa, Krkića i Arnautovića koji je potonji završio golom, ali iz čistog zaleđa.

Liverpool je bolje krenuo u nastavku, Firmino je dobro pucao u 49. minuti, međutim uspio je to Butland odbiti u korner. Do kraja regularnog dijela gledali smo dobru utakmicu s obje strane, ali rezultat se nije mijenao, pa kako je prva utakmica završila pobjedom redsa, otišlo se u produžetke. Najbolju priliku u dodatnih 30 minuta igre imao je Van Ginkel u 104. minuti, ali njegov udarac zaustavila je vratnica.

U raspucavanju s bijele točke odluka je pala tek u sedmoj seriji. Tragičar gostiju bio je Muniesa kojem je obranio Mignolet. U drugoj seriji također smo vidjeli promašaje igrača jer je Crouchu obranio Mignolet, a Can je pogodio vratnicu.

Dejan Lovren susret je odgledao s klupe.

Liverpool će u finalu na Wembleyu igrati protiv pobjednika dvoboja Evertona i Manchester Cityja. Građani na Etihadu love 2:1 zaostatak iz prve utakmice.

>> Statistiku i ocjene igrača pogledajte na Goal.com

>> Pinto debitirao u sjajnoj utakmici: Liverpool sa 5:4 slavio protiv Norwicha

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije