Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PUNO PREOKRETA

Pinto debitirao u sjajnoj utakmici: Liverpool sa 5:4 slavio protiv Norwicha

Norwich - Liverpool
Foto: Reuters
1/10
23.01.2016.
u 15:53

Dejan Lovren se još oporavlja od ozljede pa nije konkurirao za utakmicu.

Donedavni bek Dinama Ivo Pinto debitirao je za Norwich u sjajnoj utakmici s Liverpoolom. Redsi su na kraju na Carrow Roadu slavili sa 5:4 u 22. kolu engleskog prvenstva.

Liverpool je poveo golom Firmina u 18. minuti, da bi Norwich okrenuo preko Mbokanija (29.), Naismitha (41.) i Hoolahana (54. iz jedanaesteraca) i stigao do velike prednosti.

No, momčad Jurgena Kloppa se nije predavala. Prvo je Henderson smanjio u 55. minuti, da bi Firmino svojim drugim golom vratio stvari na početak. Liverpool je nakon toga i poveo u 75. minuti kada je zabio Milner.

Taj je rezultat na semaforu stajao do sudačke nadoknade. U 92. minuti Bassong je ostao sam na 18 metara i matirao Mignoleta za 4:4. Činilo se tada da će momčadi podijeliti bodove, no u posljednjem napadu je Lallana zabio iz odbijanca i donio Liverpoolu devetu pobjedu. Dejan Lovren se još oporavlja od ozljede pa nije konkurirao za utakmicu.

Liverpool je trenutno sedma momčad lige sa 34 boda, dok je Norwich na 16. mjestu sa 23.

>> Halilović asistirao u visokoj pobjedi Sportinga, Bayern nastavio s pobjedama

Komentara 2

UM
umnjak
17:08 23.01.2016.

Ovakvu emociju daje samo Liverpool! Nema ovakvog feelinga kod glory huntera koji navijau za Chelsea, Barce, Reale,....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije