Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pljušte kritike

Navijači Hajduka ogorčeni: Doveli su Leku da uništi ono malo duha u igri što je stvorio Valdas

Navijači na susretu SuperSport HNL-a između Hajduka i Rijeke
Milan Sabic/PIXSELL
05.02.2023.
u 20:21

'Za ove vezne Teklić je Bog, a Biuk i Ljubičića svemirski brod'

Nogometaši Rijeke slavili su u jadranskom derbiju, pobijedili su u utakmici 20. kola HNL-a na Poljudu Hajduk s 2-1 (1-0) čime su Splićani upisali drugi ligaški poraz u nizu.

Nevjerojatna je bila završnica utakmice na Poljudu u koju je Rijeka ušla s prednošću od 2-0. Prince Ampem je zabio u 65. za 1-0, a potom Matija Frigan u 83. minuti za 2-0. No, u 90. minuti je Marko Livaja realizirao jedanaesterac za 1-2, a u 95. je još jednom prvi strijelac lige namjestio loptu na bijelu točku, no njegov udarac je zaustavio Labrović i spriječio 2-2, odnosno, osigurao Rijeci tri boda.

Navijači Hajduka zasuli su komentarima facebook stranicu Hajduka, smatraju kako trebaju moliti Valdasa Dambrauskas da se vrati u Split. 

- Dok je Valdas bio trener,ovi igrači su i ličili na nešto, pobjeđivalo se i puno bolje je to izgledalo..Očito da je do trenera, jer igrači su manje više isti..A i ovo navijanje i ove bakljade su više primitivne, kao što pomalo postaju i svi ovi navijači koji će pljuvati pojedince jednog po jednog..relanost je drugo mjesto u ovom trenutku, i to je napredak u odnosu za neke prošle godine..ali da je se zalutalo u brzopletosti, itekako je..Valdasa se moralo istrpiti jer je definitivno imao uzlaznu atmosferu u svemu..Hajduk uvijek i zauvijek.

- Oni dovedu Leku da uništi ono malo duha u igri sto je stvorio Valdas.

- Na polusezoni -5 od Dinama jer se pripremamo 3 tjedna za 4 pretkolo konferencijske lige pa u ligi prospemo bodove protiv slavena i istre i onda na zimu svake godine isto umisto pojacanja za pripreme mi ih dovedemo misec dana kasnije dok prospemo jos 5 bodova i to je taman prvo misto s dinamon. Awaziem, Krova, dva Kalinica i Livaja su jedino vridno od ovoga Hajduka danas sta imamo. Nakon istre san se pomiria s tim da cemo na kraju sezone opet bit drugi bez obzira koliko los dinamo bia i nadat se da ce nam bog dat malo srice da ulovimo bilo koje skupine europe. P.S Hajduku trener nije problem, nama nikad niko nece valjat.

- Ovaku "igru" i rezultate možemo komotno imat s puno jeftinijim rosterom i trenerom koji bi igru i formaciju trebao prilagodit igračima koje ima na raspolaganju, a ne obrnuto...iako dosta njih nema mjesta u Hajduku bez obzira na formaciju.
Bit ćemo sretni ako titulu vidimo do 50og rođendana poljuda, ono što je realnost je bitka za drugo mjesto koja uz ovake predstave neće biti nimalo laka.
Što se Leke tiče, pragmaticnost je vjestina koju nemaju svi. Covjeku je ovo tek treca utakmica i vremena mora dobit, a kolko to ovisi o njemu, rezultatima i njegovoj volji za adaptacijom. Ovo mi zasad smrdi ko Tudorovi mandati. On bi silom skijao, a ima samo sanjke.

- Rijeka potjerala 15 igraca, dovela 10 novih i TRENERA, te sa 10 treninga dobije Hajduka na Poljudu, a trebali su dat barem jos 2-3 gola. A mi bi htjeli bit prvaci?
Na koljena pred Valdasa i MOLITI ga da se vrati i spasi barem 2 ili 3 mjesto - samo su neki od komentara. 

Standings provided by Sofascore

Komentara 20

DU
Deleted user
20:29 05.02.2023.

Nakon ove sudačke lakrdije na Poljudu, neka se samo navijači Hajduka pokriju po ušima. Bezočna krađa Rijeke, bezočna. Neka su vas maznuli, To je karma Hajduku za sva prozivanja sudaca koji ionako kradu gdje stignu u korist Hajduka. Toliko ste loši da vam ni jadni suci ne mogu pomoći.

LP
ljerka.p2911
21:03 05.02.2023.

Do jučer torcida tig jadnog Leku slavila ko spasitelja, danas ga razapinju. Kad rulja postane čimbenik

GO
Gorskivuk5
20:28 05.02.2023.

Dinamo igra jako loše ali vam uteka za 2 boda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije