Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LUDI DERBI

Jakirović: Zašto su suđena dva penala? Nije mi jasno kako je sudac tu koristio VAR

Rijeka: Prijateljska nogometna utakmica HNK Rijeka - Honved FC
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
1/11
05.02.2023.
u 19:55

Trener prvoligaša s Rujevice nije bio zadovoljan suđenjem u Splitu, ali je naravno prezadovoljan pobjedom

Nogometaši Rijeke slavili su 2:1 na Poljudu protiv Hajduka pogocima Ampema i Frigana, dok je jednom za Hajduk precizan bio Marko Livaja. Vatreni se mogao proslaviti ali je ispao tragičar jer je promašio drugi kazneni udarac, točnije, Labrović se iskazao i postao junak utakmice.

Glavni sudac Ante Čulina svirao je čak dva kaznena udarca za domaćina, što je razljutilo riječku klupu koja je zaradila i nekoliko žutih kartona.

05.02.2022., stadion Poljud, Split - SuperSport HNL, 20. kolo, HNK Hajduk - HNK Rijeka. predstavnik Rijeke Gojko Mrcela, trener Rijeke Sergej Jakirovic Photo: Milan Sabic/PIXSELL
Foto: Milan Sabic/PIXSELL

- Ogromna tri boda, srušili smo tradiciju poraza od Hajduka. Nije lako igrati na Poljudu. U drugom smo dijelu bili puno bolji negi u prvom. Kasnije smo koristili prostor koji nam se otvorio. Nije mi jasno zašto su suđena dva penala i kako je sudac tu koristio VAR, ali dobro. Jako mi je drago da smo pobijedili. Tražim samo vjeru i hrabrost od svojih igrača. Frigan? Ostat će do ljeta. Sretan sam radi njega. Treba nastavti raditi. MI svakoj utakmici pristupamo isto. Idemo na to da razveselimo naše navijače. Tek je počelo - izjavio je nakon utakmice trener Rijeke Sergej Jakirović.

Standings provided by Sofascore

Komentara 22

FR
freeshooter
20:05 05.02.2023.

...Jakiroviću moj... da ga nije bilo sram produžiti još 5 minuta... svirao bi on i treći, vjetar vrećicom pokosio Kalinića u 105 minuti... ali evo nam ipak pravde... bravo na igri Rijeke, sada vidim zašto je Mamić inzistirao da dođeš u Dinamo...

ST
starsandstripes
20:13 05.02.2023.

je..es suca koji nemoze suditi onoliko penals koliko treba...svi su protiv ajduka

NO
Nordik
20:14 05.02.2023.

U Ustavu piše da se sude tri penala za Hajduk

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije