Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
žestoki uvod

Posljedice derbija na Poljudu: Policija je privela sedam navijača Hajduka i četiri pripadnika Armade

Navijači na susretu SuperSport HNL-a između Hajduka i Rijeke
Milan Sabic/PIXSELL
05.02.2023.
u 19:47

Nekolicina navijača završila je bodrenje svojih momčadi i prije nego je susret počeo

Policijske snage imale su posla na početku utakmice na Poljudu između Hajduka i Rijeke, što su i objavile na službenoj twitter stranici MUP-a. Do kraja prvog poluvremena utakmice između policija je privela sedam domaćih navijača zbog vrijeđanja službene osobe (1), droge (1) i po članku 25. Zakona o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima (5) te četiri gostujuća navijača zbog alkohola (3) i droge (1).

Ukupno je na utakmici oko 13 tisuća gledatelja što je više nego dobra posjeta, obzirom na jako loše vremenske uvjete koji su vladali svih 90 minuta. 

Nogometaši Rijeke slavili su u Jadranskom derbiju, pobijedili su u utakmici 20. kola HNL-a na Poljudu Hajduk s 2-1 (1-0) čime su Splićani upisali drugi ligaški poraz u nizu.

Nevjerojatna je bila završnica utakmice na Poljudu u koju je Rijeka ušla s prednošću od 2-0. Prince Ampem je zabio u 65. za 1-0, a potom Matija Frigan u 83. minuti za 2-0. No, u 90. minuti je Marko Livaja realizirao jedanaesterac za 1-2, a u 95. je još jednom prvi strijelac lige namjestio loptu na bijelu točku, no njegov udarac je zaustavio Labrović i spriječio 2-2, odnosno, osigurao Rijeci tri boda.

Standings provided by Sofascore

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije