Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŽAK PORAZ

VIDEO Nezadovoljna Torcida uvredama i žestokim zvižducima ispratila igrače Hajduka

Susret 20. kola SuperSport HNL-a između Hajduka i Rijeke
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
1/12
05.02.2023.
u 20:03

Pripadnici splitske Torcide bili su ljutiti nakon poraza, dobrano su izviždali svoje ljubimce

Nogometaši Rijeke slavili su u jadranskom derbiju, pobijedili su u utakmici 20. kola HNL-a na Poljudu Hajduk s 2-1 (1-0) čime su Splićani upisali drugi ligaški poraz u nizu.

Nevjerojatna je bila završnica utakmice na Poljudu u koju je Rijeka ušla s prednošću od 2-0. Prince Ampem je zabio u 65. za 1-0, a potom Matija Frigan u 83. minuti za 2-0. No, u 90. minuti je Marko Livaja realizirao jedanaesterac za 1-2, a u 95. je još jednom prvi strijelac lige namjestio loptu na bijelu točku, no njegov udarac je zaustavio Labrović i spriječio 2-2, odnosno, osigurao Rijeci tri boda.

Na utakmici se okupilo 13-tak tisuća navijača, Torcida je zauzela svoje mjesto na sjeveru nakon odrađene kazne, a bila je jako nezadovoljna učinkom svojih nogometaša. 

05.02.2022., stadion Poljud, Split - SuperSport HNL, 20. kolo, HNK Hajduk - HNK Rijeka. Navijaci Hajduka, Torcida Photo: Milan Sabic/PIXSELL
Foto: Milan Sabic/PIXSELL

Nakon derbija nogometaši Hajduka ispraćeni su zvižducima s poljudskih tribina. Krenuli su prema sjevernoj tribini, tamo gdje se nalaze najvatreniji navijači, ali su onda zastali te su nakon niza uvreda i povika 'Skinite dresove' uz velike zvižduke krenuli prema svlačionici. 

Standings provided by Sofascore

Komentara 11

SP
Spezzi
20:39 05.02.2023.

nikad bolja prilika za vrh, nikad veća blamaža !

MA
matti
20:51 05.02.2023.

Pa kako nece biti. Samo su im dva penala svirali, Trebali su bar pet.

GO
Gorskivuk5
20:32 05.02.2023.

Hajduk sa svojom igrom pomaže Dinamu, da osviji prvo mjesto. Danas nema komentara o hajduku, šta se slavi poraz od Rijeke.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije