Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Serie A

Napoli razbio Atalantu i poslao veliko upozorenje Rijeci da će biti žestoko

Napoli - Atalanta
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
17.10.2020.
u 17:21

Hrvatski reprezentativni veznjak Mario Pašalić odigrao je čitav susret za Atalantu, dok je Boško Šutalo ostao na klupi gostiju.

Suparnik Rijeke u skupini F nogometne Europske lige Napoli u prvom je susretu 4. kola talijanskoga prvenstva na svom San Paolu uvjerljivo svladao Atalantu sa 4:1 (4:0).

Napoli je pitanje pobjednika riješio s tri pogotka u razdoblju od 22. do 30. minute, dvostruki je strijelac bio Meksikanac Lozano (22, 27), a treći gol postigao je Politano (30). Prije odlaska na odmor Osimhen (42) je povisio na 4:0, da bi u nastavku Lammers (69) tek ublažio poraz gostiju.

Hrvatski reprezentativni veznjak Mario Pašalić odigrao je čitav susret za Atalantu, dok je Boško Šutalo ostao na klupi gostiju.

Napoli je ovom pobjedom stigao na treće mjesto s osam bodova, a Atalanta je ostala drugoplasirana s devet. Na vrhu je Milan također s devet bodova, ali i susretom manje.

Rijeka i Napoli igrat će međusobno u Rijeci 5. studenoga u susretu 3. kola, te u Napulju 26. studenoga u 4. kolu.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Joejordan
Joejordan
19:36 17.10.2020.

Ništa neka samo dečki daju sve od sebe 110%,rezultat bit će onakav kakav bude,oni su 10x kvalitetnija momčad ali treba se nadati,zašto ne??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije