Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
donosi goal

Najveći Borussijini promašaji, među njima i jedan Hrvat

Ivan Perišić
APF/Pixsell
24.11.2014.
u 22:00

Iako su sadašnji navijači zadovoljni poslovanjem Jürgena Kloppa, njegovi prethodnici često su znali uzalud trošiti novac.

Komentara 2

MI
mirko0410
09:24 25.11.2014.

Nije Dortmund otpisal Perišića ali on je htel igrati više, nije bilo strpljenja a posebno ga je smetalo kaj Greuskroitz igra prije nego on i to je največa greška od Klopa.Očito je Klopov ljubimac

SE
selfi
08:29 25.11.2014.

Sjećate se izjave od Kloppa? (Dortmundovog trenera) kad je dao izjavu "netrebaju mi igrači koji nenapreduju u nogometu" tada je Perišić bio 70% na klupi. Pa su ga prodali u Wolfsburg. Poslje je Dortmund doveo Kagawu! Dije je sad Perišić? A dije je Kagawa? E moj Klopp, i tebi će biti noga

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije