Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MALI NOGOMET

Najbolji vinkovački hakleri igrat će za Hrvatsku i Vukovar

Mali nogomet
Foto: Vedran Tolić
1/4
16.06.2021.
u 15:11

Na završnici Socca Prvenstva Hrvatske u malom nogometu okupit će se najbolje ekipe iz cijele zemlje, a jedna od njih je i Restoran Nada Vukovar za koju nastupaju talentirani Vinkovčani Marin Ležaić i Josip Haluška.

Manje od dva tjedna preostalo je do malonogometnog spektakla na zagrebačkom Žitnjaku. Na završnici Socca Prvenstva Hrvatske u malom nogometu okupit će se najbolje ekipe iz cijele zemlje, a jedna od njih je i Restoran Nada Vukovar za koju nastupaju talentirani Vinkovčani Marin Ležaić i Josip Haluška. I jedan i drugi već su imali prilike igrati na završnici prvenstva Hrvatske. Prve godine, s ekipom AS Crnaić Vinkovci, postali su viceprvaci Hrvatske te tako osigurali plasman na Ligu prvaka u Maribor, a druge godine su s Restoranom Nada Vukovar na završnici osvojili četvrto mjesto.

- U prva dva nastupa zadovoljni smo ostvarenim rezultatima, a ove godine nadamo se, uz malo sportske sreće, da možemo otići do samoga kraja. Znamo da će biti kvalitetnih ekipa i da nam neće biti lako, svi će biti izuzetno motivirani, ali vjerujem da naša ekipa ima dovoljno kvalitete da se suprotstavi svima tako da jedva čekamo da prvenstvo krene - rekao je Haluška.

Da su ovi Vinkovčani itekako talentirani dokazuje i činjenica da su obojica imala prilike braniti boje Hrvatske. Marin Ležaić predstavljao je Hrvatsku na prošlom svjetskom prvenstvu u Grčkoj, dok je Josip Haluška zaigrao na HEP Adria Cupu.

- Imao sam tu čast predstavljati Hrvatsku u Grčkoj i mogu reći da je osjećaj savršen. Predstavljati svoju državu... mislim da je to san svakoga tko se bavi sportom. Kao i svaki sportaš naravno da se nadam pozivu i ove godine, skroman je bio Ležaić.

- Igrati za reprezentaciju za mene je bila izuzetna čast i sretan sam da sam dobio takvu priliku. Konkurencija za reprezentativni dres je velika i dat ću sve od sebe da se nametnem izborniku da budem dio ekipe koja će putovati u Meksiko. Svjetsko prvenstvo u Meksiku zvuči jako atraktivno, uvjeren sam da će organizacija biti na vrhunskim nivou, a nadam se da će naša reprezentacija igrati zapaženu ulogu i da neće biti samo jedan od sudionika dodao je Haluška. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije