Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLUKA

Na olimpijske kvalifikacije idu Grgić i Brečić

Filip Grgić
Anto Magzan
05.01.2016.
u 00:30

'Analizirali smo rang-listu i europsku konkurenciju koja će se po kategorijama pojaviti i zaključili da Grgić i Brečić imaju bolje izglede za plasman u Rio.'

Na olimpijski kvalifikacijski turnir u te-kvon-dou, sljedećeg vikenda u Istanbulu, otputovat će Filip Grgić (do 68 kg) i (58 kg), borci koji su na SP-u u Čeljabinsku izgubili u borbama za medalju.

Zašto su izabrani bivši svjetski prvak Grgić i bivši juniorski prvak Europe Brečić, a ne Vedran Golec (više od 80 kg) i Toni Kanaet (do 80 kg), objasnio je direktor reprezentacija Pero Josipović:

– Analizirali smo rang-listu i europsku konkurenciju koja će se po kategorijama pojaviti i zaključili da Grgić i Brečić imaju bolje izglede za plasman u Rio.

>> Filip Grgić europski doprvak

Komentara 1

JO
jolly
15:50 08.01.2016.

tko imalo prati tkd, zna kako je oduvijek bilo lakše uzeti medalju u težim kategorijama, jer je slabija konkurencija. Uostalom, Golec ima medalje sa većine natjecanja, na kojima je bio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije