Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U GRADSKOM VRTU

Mršić po 2. mjesto, a onda možda na Poljud

Stanko Mršić
Goran Ferbezar
13.05.2010.
u 09:42

Utakmica između Osijeka i Cibalije bit će pravi slavonski derbi u kojem će na jednoj strani biti perspektivna i mlada momčad Osijeka, koja je poslije Dinama zabila najviše golova, a sa druge hit prvenstva Cibalia koja želi ostati druga.

- Poslije odigrane cijele sezone može se slobodno reći da Cibalia igra najbolji i najljepši nogomet u Hrvatskoj. Gotovo cijelu sezonu smo bili drugi, a to želimo ostati i poslije današnje utakmice u Osijeku koja će biti pravi derbi, rekao je trener Cibalije Stanko Mršić.

Slavonski derbi, koji uvijek nosi poseban naboj, bit će i posljednja utakmica nekim igračima u dresu Cibalije koji žele naplatiti svoje ovogodišnje dobre igre.

 - Sigurno je da neće svi ostati, a više će se znati uskoro. Činjenica je da ni Osijek ni Cibalia ne mogu zadržati sve igrače i da se neki moraju prodati kako bi klub mogao funkcionirati dalje, rekao je Mršić koji ni sam još uvijek nije odlučio ostaje li u Cibaliji ili će prihvatiti neku od pristiglih ponuda među kojima se sve češće spominje ona splitskoga Hajduka.

Momčad Cibalije u Osijek putuje u kompletnom sastavu, a za tim konkuriraju svi s obzirom na to da nema ozlijeđenih niti kartoniranih igrača. Mršić je pozvao navijače i jednoga i drugoga kluba da još jednom dokažu da Slavonija prednjači u navijanju te da se izbjegnu bilo kakva prepucavanja i sukobi. Poslije utakmice Cibalia se odmah vraća za Vinkovce gdje će biti organizirano slavlje s vjernim navijačima kako bi se proslavila ovogodišnja odlična sezona koja je rezultirala izlaskom u europska natjecanja.

Ključne riječi

Komentara 2

CR
cromark
11:04 13.05.2010.

Zašto HTV ne prenosi Osijek i Cibaliju?

MI
mitar
11:20 13.05.2010.

Svaki trener ciji tim pobijedi Dinamo,odmah je kandidat za njihovu klupu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije