Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROPSKI NOGOMET

Monaco preokrenuo, Subašić branio

Danijel Subašić
Foto: Reuters/PIXSELL
02.03.2018.
u 23:04

Gosti iz Bordeauxa poveli su preko Vade (32), no domaći su uspjeli preokrenuti golovima Jovetića (45) i Ronyja Lopesa (68).

Vratar hrvatske nogometne reprezentacije Danijel Subašić branio je za Monaco koji je u susretu 29. kola francuskog prvenstva kao domaćin svladao Bordeaux sa 2-1 (1-1).

Gosti iz Bordeauxa poveli su preko Vade (32), no domaći su uspjeli preokrenuti golovima Jovetića (45) i Ronyja Lopesa (68).

Drugoplasirani Monaco sada ima 60 bodova, 11 manje uz utakmicu više od vodećeg Paris SG-a, a pet više uz također utakmicu više od trećeg Marseillea. Bordeaux je deveti sa 36 bodova.

U ranije odigranom susretu u petak Nice je svladala Lille sa 2-1 (1-0). Golove za domaće postigli su Balotelli (5) i Cyprien (80), a za goste Luiz Araujo (51).

Sedma Nice sada ima 39 bodova, dok je Lille ostao u zoni ispadanja, pretposljednji 19. sa 27, jedan više uz utakmicu manje imaju Toulouse, Angers i Troyes.

Njemačka: Borussia M. - Werder 2-2

U prvoj utakmici 25. kola njemačkog nogometnog prvenstva Borussia iz Moenchengladbacha i Werder iz Bremena su igrali 2-2 (2-0).

Domaći su u prvom poluvremenu poveli sa 2-0 preko Zakarije (5) i Moisandera (33-ag), no gosti su u nastavku stigli do vrijednog boda pogocima Delaneyja (59) i Johannssona (78).

Sedma Borussia sada ima 35 bodova, dok je Werder, koji se bori za ostanak, 14. sa 27 bodova.

Na vrhu je Bayern sa 60 bodova, 19 više od druge Borussije iz Dortmunda.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije