Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FASCINANTAN PODATAK

Modrić je debitirao dvije godine prije rođenja dragulja Reala. Sada će zajedno igrati za kraljeve

Bursa: Zagrijavanje igrača uoči početka utakmice Turska - Hrvatska
Slavko Midzor/PIXSELL
11.07.2023.
u 13:43

Španjolski mediji ranije su pisali da je upravo Modrić 'radio' na prelasku Gülera na Santiago Bernabeu, koji je Ardinom ocu navodno u izravnom telefonskom razgovoru rekao da je njegov broj 10 od sljedeće sezone slobodan i da čeka njegovog sina

Da nogomet ponekad piše nevjerojatne priče dokazuje sudbina Luke Modrića i Arde Gülera koji će ove sezone zajedno igrati u dresu španjolskog giganta Real Madrida. Modrić je 2003. godine kao član mostarskog Zrinjskog upisao službeni debi u profesionalnom nogometu, a dvije godine nakon toga, u Turskoj je rođen jedan od najvećih talenata tamošnjeg nogometa - Arda Güler.

Sada će spomenuta dva igrača, 18-godišnji Turčin i uskoro 38-godišnji Hrvat, igrati zajedno u dresu Reala. Upravo o tome je govorio mladi Güler, koji je rekao da će svoje vrijeme u Madridu maksimalno iskoristiti kako bi učio od starijeg i iskusnijeg suigrača koji će mu biti sjajan mentor. 

- Svi igrači Reala su jako važni, ali Modrić je najbolji veznjak na svijetu pa ću iskoristiti priliku da naučim od njega što je više moguće. Jedva čekam učiti i igrati s njim. Imam veliko poštovanje prema njemu - izjavio je Güler.

VEZANI ČLANCI:

Španjolski mediji ranije su pisali da je upravo Modrić 'radio' na prelasku Gülera na Santiago Bernabeu, koji je Ardinom ocu navodno u izravnom telefonskom razgovoru rekao da je njegov broj 10 od sljedeće sezone slobodan i da čeka njegovog sina.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije