Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čuvaju kvalitetu

Mladost povukla ključni potez, zadržala igrača kojega su mnogi tražili

Zagreb: Prijateljska vaterpolo utakmica između reprezentacije Hrvatske i Rusije
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
15.06.2020.
u 17:27

Kako sada stvari stoje iz Mladosti će otići samo srpski reprezentativac Miloš Ćuk koji je, prema nekim informacijama, već dogovorio pristupanje jednom mađarskom klubu

Uoči nastavka klupske vaterpolske sezone u Hrvatskoj (24. lipnja) u klubu sa Save odlučili su konsolidirati momčad i zadržati većinu igrača iz ove sezone. Novim ugovorima osiguran je prethodnih dana ostanak Ivana Marcelića, Luke Bukića i Konstantina Harkova, a sada je Mladost povukla i ključni potez: na još godinu dana produljila je suradnju s reprezentativnim sidrašem Josipom Vrlićem (34) koji je imao nekoliko primamljivih ponuda iz inozemstva.

- Drago mi je da ostajem na Savi, a jako je važno i to što je Mladost osigurala ostanak trojice stožernih, ali i mladih igrača, koji još imaju prostora za napredak. Praktično se time zadržava kvaliteta koju smo imali i dosad, u sezoni koja još nije okončana - rekao je Vrlić.

Kako sada stvari stoje iz Mladosti će otići samo srpski reprezentativac Miloš Ćuk koji je, prema nekim informacijama, već dogovorio pristupanje jednom mađarskom klubu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije