Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Spektakl u Saitami

Cro Cop razbio Kohsaku nokautiravši ga u prvoj minuti borbe!

Mirko Filipović
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/5
31.12.2017.
u 12:25

Ovo je vodećem hrvatskom gladijatoru bio jubilarni, 50. meč u slobodnoj borbi, u kojoj dosad ima 36 pobjeda (27 nokautom).

Nakon što se prije točno godinu dana oprostio osvajanjem Rizinova Grand Pixa, Mirko Filipović odlučio se vratiti kako bi se dostojno zahvalio najvjernijoj publici na podršci te ga, prema najavljenom, očekuju tri borbe. Prva od njih na rasporedu je bila danas u Saitama Areni protiv Japanca Tsuyoshija Kohsake. A završila je sjajnim Cro Copovim nokautom! 

Hrvatski borac silovito je počeo borbu i već nakon nekoliko sekundi srušio na tlo Japanca. Uslijedili su žestoki udarci u glavu pa je sudac nakon 60 sekundi prekinuo meč.

Mirku je to bila osma uzastopna pobjeda čime je ostvario najuspješniji niz u MMA karijeri. Ovo je vodećem hrvatskom gladijatoru bio jubilarni, 50. meč u slobodnoj borbi, u kojoj dosad ima 36 pobjeda (27 nokautom).

Filipović je prvi put u karijeri na borbu poveo i svog starijeg sina Ivana koji mu je stajao u kutu.

Tijek programa:

12:27 - Pobjeda Mirka! Borba je trajala samo minutu! Sudac je morao prekinuti borbu jer je Filipović nemilosrdno udarao Kohsaku dok je ležao na podu.

12:26 - Sjajno je počeo Mirko, Japanac je već na podu!

12:25 - Počela je borba!

12:24 - Mirko Filipović je u ringu i oekuje dolazak Japanca Kohsake. Meč uskoro počinje!

12:10 - Prisjetite se kako je Mirko prošlog Silvestrova osvojio Rizinov Grand Prix...

 

12:02 - Borkinje Shinju Auclair i Chelsea LaGrasse su u ringu. Taj okršaj prethodi Cro Copovom! 

11:55 - Podigla se atmosfera u Saitama Super Areni nakon što je prikazano kako se Cro Cop priprema za borbu...

 

11:45 - Ovo će vodećem hrvatskom gladijatoru biti jubilarni, 50. meč u slobodnoj borbi, u kojoj dosad ima 35 pobjeda (26 nokautom), 11 poraza, dva remija i jednu borbu prekinutu zbog ozljede. Okršaj s Kohsakom bit će mu 59. borba u Japanu od ukupno 80 koliko ih je imao u karijeri, što po pravilima kik-boksa (31), što u slobodnoj borbi (49).

11:40 - Cro Cop želi nastaviti uspješan niz. Ima sedam pobjeda, a novom protiv Japanca ostvario bi najbolji niz bez poraza u MMA karijeri

11:08 - Ne tražim čistu borbu. Učinit ću ovu borbu ružnom. Dat ću sve što imam, a ako to znači da moram puzati da udarim Mirka tako će i biti - najavio je Japanac Kohsaka.

Mirko Filipović
1/10

11:06 - Sretan sam što sam bez ozljeda i zdraviji nego ikad prije. Osjećam se mentalno i fizički snažno - izjavio je Filipović uoči borbe. Opširnije pročitajte ovdje.

10:50 - Cro Cop je veliki favorit na kladionicama. Deset puta borio se na Staru godinu i devet puta savladao protivnike.

10:00 - Filipović je prvi put u karijeri na borbu poveo i svog starijeg sina Ivana koji će mu stajati u kutu. Njegova borba deveta je na rasporedu, a Prema Rizinovim pravilima trajati će tri runde (prva deset minuta, a druga i treća po pet minuta). Na Facebooku je objavio i fotografiju na kojoj pozira sa sinom. 

9:50 - Hrvatski borac i uoči okršaja s Japancem imao je teškoće sa spavanjem. Noć je ponovno kratio kartanjem.

9:40 - Tekstualni prijenos borbe Cro Copa i Kohsake moći ćete pratiti uživo na našem portalu, a evo kako izgleda današnji program u Saitama Areni... 

Komentara 126

Avatar kemerson
kemerson
10:33 31.12.2017.

cro-dopa su u americi tukli kao vola u kupusu, pa se vratio u japan gdje mu namještaju protivnike amatere koje bi i stefan lupino prebio

ZA
zadar1
13:17 31.12.2017.

sve za lovu!!!!

GV
golub Vaso
12:23 31.12.2017.

final fight part XX

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije