Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LEGENDA OSIJEKA

Mile Škorić zaigrao kao veznjak i postao najbolji igrač kola u kineskoj ligi

Hrvatska nogometna reprezentacija odradila trening u Rovinju
Srecko Niketic/PIXSELL
31.05.2023.
u 13:25

Njegov klub, Cangzhou Mighty Lionsi je pred domaćim navijačima pobijedio aktualne prvake Kine Wuhan Three Towns rezultatom 2:1

Legenda NK Osijeka i čovjek sa sedam nastupa za hrvatsku reprezentaciju Mile Škorić (31) proglašen je najboljim igračem 10. kola kineske Supelige, prvog ranga nogometa u Kini.

Njegov klub, Cangzhou Mighty Lions je pred domaćim navijačima pobijedio aktualne prvake Kine Wuhan Three Towns rezultatom 2:1, a Škorić je igrao u veznom redu i zabio pogodak.

Wuhan je poveo, ali Škorićevim golom u 70. minuti Cangzhou je izjednačio, a preokret je dovršio Owusu u 80. minuti. Škorić je u ovom susretu bio i kapetan momčadi, a ovo mu je drugi ovosezonski gol.

U dosadašnjih deset nastupa u kineskoj Superligi Škorić je šest puta igrao na poziciji stopera, tri puta na poziciji veznjaka i jednom na poziciji libera.

VEZANI ČLANCI:

Podsjetimo, Mile Škorić je ove zime nastavio svoju karijeru u Kini nakon 14 godina provedenih u Osijeku, za koji ima rekordna 333 nastupa. 

Škorićeva momčad s ovom je pobjedom zasjela na 11. mjesto ljestvice, dok je Wuhan Three Towns nakon deset odigranih kola na šestom mjestu.


 
 

Komentara 1

BR
briskula1
15:05 02.06.2023.

svašta, da u kineskoj ligi :)))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije