Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Računao na pobjedu

Maldonado: Najveća pogreška moje karijere je bila to što sam podcijenio Stipu Miočića!

Stipe Miočić
Foto: Fight Site
22.10.2014.
u 17:47

"Pričali smo o sponzorima i planovima nakon što pobijedim, a tada još nisam niti ušao u kavez. Trebao sam se više brinuti o Stipi i njegovim kvalitetama"

Fabio Maldonado nikada nije birao protivnike. Nije birao niti kada mu je UFC ponudio Stipu Miočića u teškoj kategoriji. Svi znamo kako je to završilo: Miočić je slavio nokautom za samo 35 sekundi, uništivši snove Brazilca o najvećem skalpu u karijeri.

Uoči novog ispita u UFC-u koji će imati sljedećeg vikenda u Rio de Janeiru, Maldonado se osvrnuo i na dvoboj protiv našeg Stipe...

– Izgubio sam fokus za tu borbu. Bio sam previše fokusiran na značaj borbe. Čak i kada sam sparirao, razgovor s mojim sparing-partnerima se svodio na sve osim na Miočića. Pretpostavljali smo da ću sigurno pobijediti – objasnio je Maldonado, a prenosi MMAJunkie.

– Pričali smo o sponzorima i planovima nakon što pobijedim, a tada još nisam niti ušao u kavez. Trebao sam se više brinuti o Stipi i njegovim kvalitetama. To mi je najveća pogreška karijere – zaključio je Maldonado.

Na kraju je dodao da mu u pripremama nisu pomogli njegovi stalni sparing-partneri Particky i Patricio Freire – poznati kao "Pitbull braća". Ovi Bellator veterani nisu mogli "uskočiti" jer nije bilo vremena, no za sljedeći Maldonadov dvoboj protiv Hansa Stringera su posao odradili...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije