Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP INDIAN WELLS

Lopovi ne biraju, poznatom tenisaču ukrali vjenčani prsten - i tenisice!

Reuters
07.10.2021.
u 16:45

- Nisam ih ostavio u sobi nego ispred vrata od sobe. Kada sam sljedeći put pogledao nije bilo ni tenisica, a ni prstena

ATP turnir u Indian Wellsu nije ni započeo, a nekadašnji najbolji svjetski tenisač Andy Murray već se suočio s neugodnostima.

Naime, Murrayju su ukradene tenisice, ali i vjenčani prsten koji je bio pričvršćen za jednu od dvije vezice. Murray ga tamo vrlo često stavlja, valjda za sreću, od 2015. godine kada se oženio. Isto je učinio i u Indian Wellsu gdje se nakon treninga vratio u hotelsku sobu, ali je istovremeno ostavio tenisice (uz vjenčani prsten) ispred sobe kako bi se prozračile.

- Nažalost nemam balkon u sobi, a tenisice sam morao ostaviti negdje kako bi se prozračile jer su bile oznojene i vlažne. Nisam ih ostavio u sobi nego ispred vrata od sobe. Kada sam sljedeći put pogledao nije bilo ni tenisica, a ni prstena - rekao je Murray.

I dok je rezervne tenisice vrlo brzo nabavio "iako nisu identične mojima", posao oko prstena će biti nešto kompliciraniji. Jedan od pokušaja Murrayja je i slanje on-line molbi da mu se pomogne u potrazi za izgubljenim vjenčanim prstenom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije