Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MEDVJEDI U SALZBURGU

Ljubić: Nećemo se lako predati

Medvešćak
Goran Stanzl/Pixsell
14.03.2010.
u 08:53

Hokejaši Medveščaka danas će u Salzburgu (18 sati, HTV 2) tražiti pobjedu kojom bi zadržali nadu za prolazak u finale EBEL-a.

 U slučaju pobjede domaćina, Red Bull bi poveo 3:0 u seriji, a medvjede bi u igri držala tek teorija.

– Ako ćemo se opet naganjati s njima po ledu, onda utakmicu sigurno nećemo dobiti, jer puno su brži od nas – smatra team menadžer Medveščaka Dragutin Ljubić te dodaje:

– Mi prije svega moramo misliti na obranu, a onda i pogoditi šanse koje ćemo imati. Činjenica je da nam njihova igra ne odgovara jer napadaju sa svih 5 igrača i skroz su drugačija momčad od Graza. No, nećemo se lako predati – najavio je Ljubić.

Ono što medvjedi svakako moraju popraviti je igra u napadu, koja nije funkcionirala u posljednje dvije utakmice, kada su zabili samo jedan pogodak. Prvi je to put ove sezone da je Medveščak u dvije utakmice zabio tek jednom.

A u posljednjih nekoliko utakmica najviše su od napadača zakazali Aaron Fox i Joel Prpić. Iskusni Fox već osam utakmica čeka na pogodak, a lički div Prpić golu se nije veselio u posljednjih 10 utakmica. Zato je za očekivati da će trener Sator večeras ispremješati napadačke postave. Pogotovo onu treću u kojoj su Heerema, Fox i Powers, a koja je pokazala najveću sterilnost u utakmica protiv Red Bulla.

Medvjedi neće moći računati niti na eventualno opuštanje Red Bullovih igrača, barem ako je suditi po riječima njihova trenera Pierrea Pagea.

– Svjesni smo da unatoč našoj prednosti 2:0 još ništa nije gotovo. Nećemo dopustiti Medveščaku da pobijedi, jer onda bi nas u sljedećoj utakmici dočekao šou u Zagrebu.

Medvjede će danas u Salzburgu bodriti i 100-tinjak navijača koji stižu iz Zagreba.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije