Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neodoljiva ponuda

Liverpool ga silno želi: Redsi daju bogatstvo za Mandžukića!

Mandžukić
Foto: Reuters (Ilustracija)
23.05.2015.
u 13:22

Kao pojačanja Liverpoola još se spominju Gonzalo Higuain i Karim Benzema, s naglaskom kako je Mandžukić ipak prvi izbor.

I dok ga Francuzi sele u Monaco, engleski mediji predviđaju kako će Mario Mandžukić karijeru nastaviti u Liverpoolu iako ima ugovor s Atleticom do 2018. godine.

Redsi su pripremili 50 milijuna eura koje će u ljetnom prijelaznom roku potrošiti na hrvatskog napadača, piše engleski Metro. A to je gotovo duplo veći iznos od Mandžine vrijednosti prema Transfermarku - 26 milijuna eura.

Kao pojačanja Liverpoola još se spominju Gonzalo Higuain i Karim Benzema, s naglaskom kako je Mandžukić ipak prvi izbor.

Klubu s Anfielda očito ne smetaju nešto slabija izdanja hrvatskog reprezentativca u posljednje vrijeme. Naime, od veljače nije postigao pogodak za Atletico. No, gledajući cijelu sezonu u kojoj je postigao 20 golova u 42 utakmice te cijelu Mandžukićevu karijeru, Englezi nemaju razloga sumnjati u njegovu kvalitetu.

Zbog ozljede koljena naš napadač propustit će gostovanje kod Granade u pretposljednjem kolu španjolskog prvenstva.

>>Bundesligaš želi dovesti Halilovića! Dinamo bi mogao ostati bez 1,8 mil. eura

Komentara 6

ID
idijot
14:46 23.05.2015.

Ma kakvih 50 milijuna, to je samo Mandžina tjedna plaća. Transfer se navodno kreće oko 100mil.. Ante, jedina dEsaster je tvoj engleski...

DO
dommar36
15:37 23.05.2015.

uz toliko jada i bijede u svijetu da se nudi toliki novac ...za sto to....sramotno.....

Avatar links
links
14:55 23.05.2015.

zadržati će se tamo sigurno 3 mjeseca,:), dok ga ne provale

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije