Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nasilje se nastavlja

Legendarni stručnjak oštro udario po predsjedniku: 'On je idiot!'

Prosvjedi u SAD-u
Foto: DPA/PIXSELL
1/6
02.06.2020.
u 11:35

On je kukavica. Stvara situaciju i bježi poput osnovnoškolaca. Mislim da ga treba ignorirati. Ne postoji ništa što bi mogao učiniti da popravi ovu situaciju - rekao je Gregg Popovich

Gregg Popovich (71), slavni trener košarkaša San Antonio Spursa, žestoko je reagirao na istupe predsjednika SAD-a Donalda Trumpa.

Prosvjedi i nasilje već nekoliko dana vladaju u mnogim američkim gradovima nakon smrti Georgea Floyda.

>> Prosvjedi diljem SAD-a: Građani se sukobili s policijom

U nekim državama uveden je policijski sat, a predsjednik Donald Trump ja zaprijetio da će upotrijebiti vojsku kako bi zaustavio nasilne prosvjede.

Odluke i izjave prvog čovjeka SAD-a razljutile su legendarnog košarkaškog stručnjaka koji nije štedio riječi, a u razgovoru za The Nation nazvao je Trumpa - idiotom.

- On nije samo onaj koji dijeli, on je razarač. Vi u njegovom društvu umirete. On će vas žive pojesti zbog vlastite koristi - rekao je Popovich i dodao:

- Iznenađen sam što imamo vođu koji ne može reći 'životi tamnoputih osoba su važni'. Zbog toga se krije u podrumu Bijele kuće. On je kukavica. Stvara situaciju i bježi poput osnovnoškolaca. Mislim da ga treba ignorirati. Ne postoji ništa što bi mogao učiniti da popravi ovu situaciju. On je poremećeni idiot.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije