Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ostala bez riječi

Najljepša kajakašica Srbije udaje se za devet godina mlađeg Hrvata. Doznajte kako ju je zaprosio!

Milica Starović i Antun Novaković
Foto: instagram.com/starovicmilica
1/2
02.06.2020.
u 09:42

"Ostala sam bez riječi. Mogla sam samo reći 'da'", napisala je Starović uz fotografiju na kojoj je zabilježen taj poseban trenutak

Antun Novaković (23) i Novosađanka Milica Starović (32) ubrzo će uploviti u bračne vode!

Potvrda te lijepe vijesti stigla je putem objave na njezinu profilu na Instagramu, a najljepša kajakašica Srbije ispod fotografije je napisala: "Poseban i divan dan. Ostala sam bez riječi, mogla sam samo reći 'da'."

Podsjetimo, Antun je u juniorskoj kajakaškoj konkurenciji bio europski prvak i svjetski viceprvak, a njihova se ljubav rodila kada je 2017. počeo trenirati sa srpskom reprezentacijom budući da mu je omogućila bolje uvjete.

– Počeli smo se družiti i provoditi više vremena zajedno kada je Antun počeo s nama trenirati i odlaziti na pripreme. Malo-pomalo postajali smo svjesni da si u mnogočemu odgovaramo, tako se dogodila ljubav – rekla je prošlog kolovoza Milica.

Lani su se preselili u Slavonski Brod, a razlika u godinama nikad im nije predstavljala baš nikakav problem. Antun je 26. svibnja napunio 23 godine, a Milica točno tjedan dana prije 32. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Poseban i divan dan ❤ ...ja sam ostala bez reči, mogla sam samo da kazem "da" 🥰🙈 Todor approves.🐾👍

A post shared by Milica Starovic (@starovicmilica) on

Komentara 5

Avatar Forte
Forte
10:16 02.06.2020.

Bratstvo i jedinstvo, biti ce malih Jugoslavena uskoro (:

SS
sokac sa drave
10:01 02.06.2020.

hocemo piletinu.

Avatar markoii123
markoii123
10:29 02.06.2020.

Čestitke mladencima,uživajte i sretno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije