Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČETVRTI NBA PRSTEN

LeBron uzeo naslov, zapalio cigaretu pa nazvao najbitniju osobu u svome životu...

Foto: PIXSELL/Twitter
1/2
12.10.2020.
u 18:15

Dok mu je otac Anthony bio kriminalac i lopov, njegova je majka dala sve od sebe da LeBron postane pošten i pružila mu je najbolje što je mogla, a uspjela je u potpunosti...

LeBron James (35) je uzeo svoju četvrtu titulu prvaka NBA-a, pomogao je Lakersima da dođu do njihovog 17. naslova, a onda se ispružio na pod, zapalio cigaretu i nazvao najbitniju oobu u svome životu. 

- Hej, mama! - rekao je na videopoziv pa dodao:

- Mama, ovdje je ludnica, moram ići - samo je prozborio uz oblak dima koji je zasivio njegovo lice prekriveno skijaškim naočalama i glavu na kojoj je klasični 'snapback'.

Naime, majka Glorija LeBronu je najbitnija osoba u životu. Dok mu je otac Anthony bio kriminalac i lopov, njegova je majka dala sve od sebe da LeBron postane pošten i pružila mu je najbolje što je mogla. Usputno nije bila svjesna da će cijelom svijetu pružiti godine i godine LeBronove magije na parketu. 

Osim svog četvrtog NBA prstena u šest odigranih finala, LeBron je uzeo i svoju četvrtu nagradu za najvrijednijeg igrača finala. 

Možda nije kao Bill Russell stigao do 12. naslova, niti ih je osvojio samo s jednim klubom kao što su to napravili Jordan i Kobe, no svakako već godinama dokazuje da je jedan od najboljih košarkaša na planeti. S 35 godina na leđima, LeBron je pokazao da još uvijek nije kraj njegove karijere i da će nas sigurno čekati još puno fenomenalnih predstava 'Kinga'.

Ključne riječi

Komentara 1

ZA
zagi101
23:21 12.10.2020.

nije cigareta već kubanska cigara

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije