Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Sport Košarka

LeBron uzeo naslov, zapalio cigaretu pa nazvao najbitniju osobu u svome životu...

Dok mu je otac Anthony bio kriminalac i lopov, njegova je majka dala sve od sebe da LeBron postane pošten i pružila mu je najbolje što je mogla, a uspjela je u potpunosti...
12. listopada 2020. u 18:15 1 komentara 1234 prikaza
Foto: PIXSELL/Twitter
Pogledajte galeriju 1/2

LeBron James (35) je uzeo svoju četvrtu titulu prvaka NBA-a, pomogao je Lakersima da dođu do njihovog 17. naslova, a onda se ispružio na pod, zapalio cigaretu i nazvao najbitniju oobu u svome životu. 

- Hej, mama! - rekao je na videopoziv pa dodao:

- Mama, ovdje je ludnica, moram ići - samo je prozborio uz oblak dima koji je zasivio njegovo lice prekriveno skijaškim naočalama i glavu na kojoj je klasični 'snapback'.

Naime, majka Glorija LeBronu je najbitnija osoba u životu. Dok mu je otac Anthony bio kriminalac i lopov, njegova je majka dala sve od sebe da LeBron postane pošten i pružila mu je najbolje što je mogla. Usputno nije bila svjesna da će cijelom svijetu pružiti godine i godine LeBronove magije na parketu. 

Osim svog četvrtog NBA prstena u šest odigranih finala, LeBron je uzeo i svoju četvrtu nagradu za najvrijednijeg igrača finala. 

LeBron James NBA ZAVRŠNICA LeBron James četvrti put MVP završnice

Možda nije kao Bill Russell stigao do 12. naslova, niti ih je osvojio samo s jednim klubom kao što su to napravili Jordan i Kobe, no svakako već godinama dokazuje da je jedan od najboljih košarkaša na planeti. S 35 godina na leđima, LeBron je pokazao da još uvijek nije kraj njegove karijere i da će nas sigurno čekati još puno fenomenalnih predstava 'Kinga'.

VELIKA TUGA
Preminuo Damir iz ŽNV: Bio je samohrani otac koji je prije 14 godina postao udovac
Konzum
NOVO NORMALNO
Mijenjanje navika? Kako je nemoguće postalo moguće