Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA LIGA

LeBron rasječenim nosom platio pobjedu nad Oklahomom

LeBron James
Reuters (Ilustracija)
21.02.2014.
u 10:24

U posljednjoj četvrtini ga je domaći centar Ibaka udario po nosu i napravio mu veliku posjekotinu. James je napustio igru jer mu na klupi nisu uspjeli zaustaviti krvarenje, ali je Miami do toga trenutka napravio nedostižnu prednost.

Košarkaši Miamija slavili su sa 103:81 kod Oklahome u velikom derbiju NBA lige. Thunderu je to najteži domaći poraz ove sezone.

Miami je predvodio LeBron James koji je ubacio 33 koša, ali pobjedu platio i krvlju. Naime, u posljednjoj četvrtini ga je domaći centar Ibaka udario po nosu i napravio mu veliku posjekotinu. James je napustio igru jer mu na klupi nisu uspjeli zaustaviti krvarenje, ali je Miami do toga trenutka napravio nedostižnu prednost.

Dwyane Wade i Chris Bosh su kod Miamija ubacili po 24 koša, dok je kod Oklahome najučinkovitiji bio Kevin Durant s 28 poena.

Denver je sa 101:90 slavio na gostovanju kod Milwaukeeja, a najbolji je bio Kenneth Farid s 26 poena. Golden State je nakon produžetka kod kuće svladao Houston sa 102:99 uz 28 koševa Davida Leeja, dok je na drugoj strani James Harden postigao 39 koševa.

>> Howard kao pobjednik u LA-u, Indiana izgubila kod Minnesote

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije