Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbornik mlade reprezentacije u KBC-u Rebro

Ladić će još koji dan ostati u bolnici zbog krvnih žila

'za sport....11.02.2009 rijeka....prijateljska nogometna utakmica  u21 hrvatska-makedonija....drazen ladic Photo: Goran Kovacic/Vecernji list'
'Goran Kovacic/Vecernji list'
24.09.2010.
u 11:20

Još se ne zna zbog čega je imao vrtoglavicu i mučninu, nije mogao ustati, no već se mnogo bolje osjeća, a pregledi će pokazati što je uzrok tomu.

Prvi nalazi pretraga Dražena Ladića kažu da je riječ o suženju krvih žila u predjelu vrata, no još će bivši vratar reprezentacije i rekorder po broju utakmica za Dinamo i izbornik mlade reprezentacije na dodatnim pregledima doznati što mu je.

Naime, Ladić je u srijedu završio u bolnici nakon što je imao vrtoglavicu, osjetio slabost i mučninu zbog kojih nije mogao ni ustati. Liječnik reprezentacije dr. Tomislav Vlahović odvezao ga je u bolnicu. Ladić je u KBC-u Rebro na neurološkom odjelu.

– Zvao sam Dražena u srijedu i slao mu poruke, ali nije se javljao – kazao je Ladićev pomoćnik Zlatko Dalić.

Ladić bi u bolnici trebao ostati još dva-tri dana.

Zasad su različite procjene o tome jesu li problemi prouzročeni prometnom nesrećom prije dva tjedna. Ladić se žalio na bolove i prije, ali nije želio otići u bolnicu, a suženje krvih žila može nastati i zbog drugih razloga i teško je vjerovati da je ozbiljne posljedice nesreće osjetio tek nakon dva tjedna. Ne bi smjelo biti upitno hoće li Ladić voditi 9. listopada u Burgosu i 12. listopada u Varaždinu (16 sati) mlade protiv Španjolske.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije