Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVJETSKO PRVENSTVO U PIKADU

Krčmar danas ispisuje povijest hrvatskog pikada. Evo gdje gledati meč

Zagreb: Prvenstvo Hrvatske u pikadu
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/3
29.12.2023.
u 10:27

Prema kladionicama Škot je veliki favorit u današnjem ogledu. Koeficijent na Andersonovu pobjedu je 1,20, dok je Krčmarov koeficijent 4,00. "Znam da mogu pobijediti bilo koga ako igram dobro", rekao je najbolji hrvatski pikadist Boris Krčmar nakon pobjede u prošlome kolu

Najbolji hrvatski pikadist Boris Krčmar danas će nastupiti u 3. kolu PDC Svjetskoga prvenstva u pikadu. Protivnik mu je velikan sporta, Škot Gary Anderson, 21. pikadist svijeta i dvostruki svjetski prvak (iz 2015. i 2016. godine). Osim toga, triput je igrao finala, posljednje prije dvije godine.

"Jako sam sretan. Prvi sam put prošao drugo kolo u petom nastupu na Svjetskom prvenstvu. Znam da mogu pobijediti bilo koga ako igram dobro i izgubiti od svakoga ako igram loše. Gary Anderson jedan je od najboljih, znam da će biti teško, ali mogu pobijediti bilo koga ako budem igrao dobro", rekao je Krčmar nakon pobjede nad Dirkom van Duijvenbodeom u prošlom kolu.

VEZANI ČLANCI:

Novo kolo donosi i nova pravila. Prva dva kola igrala su se na tri dobivena seta. Treće i četvrto igraju se na četiri dobivena što dodatno otežava put do pobjede za oba pikadista. Meč možete gledati u izravnom prijenosu na Sportskoj televiziji od 20.10. Krčmarov meč je četvrti po rasporedu.

Prema kladionicama Škot je veliki favorit u današnjem ogledu. Koeficijent na Andersonovu pobjedu je 1,20, dok je Krčmarov koeficijent 4,00. Krčmar je od sada osvojio osam naslova svjetskog prvaka u elektronskom pikadu. Tri puta je osvojio naslov europskog prvaka u ekipnoj konkurenciji, a na prošlogodišnjem UK Openu došao je do osmine finala.

VIDEO Modrić pronašao novi klub od iduće sezone? Presudili su razgovor sa zvijezdom i astronomska plaća

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije