Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJE NAKON POBJEDE

Kramarić: Na Maksimiru ćemo krenuti agresivno, nadam se da ćemo izboriti Euro

Susret Latvije i Hrvatske u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo
Foto: Ansis Ventins/PIXSELL
1/5
18.11.2023.
u 20:46

- Ostvarilo se ono što smo priželjkivali, zabili iz prve, druge šanse, na iskustvo smo izdržali do kraja utakmice, ali naravno da smo bili bolja momčad svih 90 minuta. Pokazali smo karakter, iskoristili šanse i rutinski priveli utakmicu kraju - rekao je Kramarić

Hrvatska nogometna reprezentacija pobijedila je u Rigi domaćina Latviju 2:0 u pretposljednjem susretu skupine D kvalifikacija za odlazak na Europsko prvenstvo iduće godine. Ogled u Rigi bio je riješen nakon samo šesnaest minuta igre jer je toliko Hrvatskoj trebalo za dva pogotka. U sedmoj minuti Lovro Majer je zabio za 1:1, a u 16. je na 2:0 povećao povratnik nakon ozljede Andrej Kramarić. Strijelci su za Novu TV prokomentirali susret.

- Odlično smo krenuli, bitna dva gola u prvom poluvremenu. Zadržali smo vodstvo i točno ono što smo htjeli smo napravili. Znali smo da neće biti laka utakmica, što zbog vremena, što zbog stanja terena. Ostvarilo se ono što smo priželjkivali, zabili iz prve, druge šanse, na iskustvo smo izdržali do kraja utakmice, ali naravno da smo bili bolja momčad svih 90 minuta. Pokazali smo karakter, iskoristili šanse i rutinski priveli utakmicu kraju - rekao je Kramarić i dodao:

- Svi znamo što nas čeka u utorak. Idemo do kraja, bez obzira na umor, dajemo gas od prve minute. Krenuti ćemo od početka agresivno, organizirano, pametno, nadam se da će sve biti u redu kao i danas i da ćemo iskoristiti svoje prilike i plasiramo na Euro.

Susret je prokomentirao i Lovro Majer.

- Odigrali smo dobru utakmicu, makar smo drugo poluvrijeme mogli malo bolje. Malo više točnih dodavanja, stvoriti malo više šanse, ali isto tako nije bilo ni potrebe. U super smo situaciji da to završimo pobjedom na Maksimiru. Odigrali smo dobru utakmicu, makar smo drugo poluvrijeme mogli malo bolje. Malo više točnih dodavanja, stvoriti malo više šanse, ali isto tako nije bilo ni potrebe. U super smo situaciji da to završimo pobjedom na Maksimiru - rekao je Majer.

>> Hrvatski navijači u Rigi


 
 

Komentara 1

GR
Greben
21:14 18.11.2023.

Je li Majer uistinu u jednom dahu - vec receno - ponovio od rijeci do rijeci kao sto stoji u tekstu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije