Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRAJ SEZONE

Kostelić: Nadam se da ste uživali u šou koji smo vam pružali

Kostelić doček
Goran Jakus/PIXSELL
16.03.2014.
u 14:32

"Bila je ovo teška sezona. Izvukli smo pokoji dobar rezultat i zadržali prvu jakosnu skupinu u slalomu, što je važno Sada nam slijedi trening do šestog mjeseca. Nadam se da ste uspjeli uživati u skijanju i šou koji smo vam mi skijaši pružali kroz ovu sezonu", napisao je Ivica.

Ivica Kostelić skijašku je sezonu završio na 42. mjestu u ukupnom poretku sa 190 bodova i srebrom sa ZOI-ja u Sočiju. Evo što je svojim fanovima na Facebooku poručio nakon što je prošao kroz posljednja vrata.

"Bila je ovo teška sezona. Izvukli smo pokoji dobar rezultat i zadržali prvu jakosnu skupinu u slalomu, što je važno. Sada nam slijedi trening do šestog mjeseca. Nadam se da ste uspjeli uživati u skijanju i šou koji smo vam mi skijaši pružali kroz ovu sezonu", napisao je Ivica nakon slaloma u švicarskom Lenzerheideu.

>> Nezaustavljivi Hirscher osvojio i mali globus, Kostelić 10.

 

Komentara 7

HA
hajduk1966
19:44 16.03.2014.

Mene interesira sto taj savez sa Pavlekom radi osim sto beru lovu,kad ode Ivica tko ce onda skijati ,koliko godina su na celu a ne vidim da imamo neke extra talente,ili je njihov posao samo putovati sa Kostelicima i organizirati Snjeznu kraljicu ,vrijeme je za smjene

FO
fora245
21:33 16.03.2014.

svaka ti cast proislavio si hrvatsku ali ivice -pocmi slusati sebe a ne oca jer nisi mulac svjestan si da nemozes vise biti vrhunski i zasto se vise patiti puno si postigao i zato ti hvala ali vrijeme je da okoncas svoju karijeru vrijeme je da pocmes uzivati u svemu sto si postigo-ili si mazohista pa nemozes bez boli

Avatar Uzoran Haški Robijaš
Uzoran Haški Robijaš
08:08 17.03.2014.

Bravo Ivica sjajan si skijaš, dobar dečko i simpatična ljudina. I tako zlatan i kao rekorder svjetskog kupa izgledaš kada si na fotografiji uz bok tom čudu skijanja lijepoj Tini Maze.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije