Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VENIO LOSERT

Kolding nije bolji od Zagreba, ima dosta velikih igrača, ali već su u godinama

Venio Losert
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
22.03.2015.
u 13:30

- Hvidt može loše braniti dvije utakmice u nizu - tvrdi njegov bivši suigrač

Rukometaši PPD Zagreba će u Bröndby Areni (16.50 sati) odigrati protiv Koldinga uzvratnu utakmicu osmine finala Lige prvaka. "Plinari" imaju prednost od pet pogodaka (22:17).

- To je i puno i malo. Da je bilo sedam, osam razlike mislim da bi se Danci pomirili da to ne mogu dostići. Nisu se oni ništa specijalno pripremali za uzvrat. Analizirali su prvu utakmicu, vidjeli gdje su najviše griješili i dvaput tako loše neće igrati – rekao je Venio Losert, hrvatski vratar koji je 2013. branio za ovaj danski klub. No nije se dugo zadržao, na polovici sezone otišao je u poljski Kielce.

- Došao sam u jedan klub, a onda se taj klub spojio s drugim, Kopenhagenom. Nastala je golema konkurencija pa tako i na mjestu vratara gdje je došao Casper Hvidt. Branio sam malo pa sam otišao – rekao je Loc.

Može li Hvidt dvije utakmice zaredom u Ligi prvaka braniti loše?

- Može. Ne znam zašto svi govore da je Kolding kvalitetnija momčad od PPD Zagreba? Ja ne mislim tako. U Koldingu je dosta velikih igrača, ali već su u godinama. Kim Andersson je ozlijeđen, to se vidjelo u prvoj utakmici, a njegova zamjena Stefansson ima 42 godine - razmišlja Losert.

Iz svojih danskih dana pamti i neobične treninge.

- Jedan dan bismo trenirali u Koldingu, drugi dan u Kopenhagenu. Između ta dva grada je 200 kilometara pa bismo na putovanje izgubili pet sati – 2,5 sata u dolasku i isto toliko u odlasku.

Može li Kolding danas iznenaditi?

- Sigurno je da će dvorana biti dupkom puna, neće početi nikakvim iznenađenjima. Dakle obrana 6-0, a u napadu će igrati brzo kako bi što prije došli do pogodaka - istaknuo je Losert, koji trenutačno zbog ozljede koljena ne brani za Montpellier.

Ove sezone mu ističe ugovor, a PPD Zagrebu treba vratar jer Stevanović odlazi u Njemačku. Hoće li se Losert vratiti kući nakon 16 godina branjenja u inozemstvu?

- Nisam još ni s kim iz Zagreba razgovarao, ima dosta vremena do kraja sezone – zaključio je Losert.

>> Hvidta treba brzo iznervirati i kontrama ih potpuno dotući

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije