Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BOKSAČKA LIGA

Kolar pobijedio Cetinića u okršaju dana, najveće iznenađenje priredio Debanić

BK Gladijator
14.09.2021.
u 08:32

U kategoriji do 75 kg reprezentativac iz Slavonskog Broda Gabrijel Veočić pobijedio je efektnim prekidom, preciznim i u pravi trenutak plasiranim produženim aperkatom u pleksus Lovrića iz splitskog Marjana.

Sjajna atmosfera u jedinstvenom borilištu na otvorenom BK Gladijatora i odlični mečevi, među kojima i sedam u ženskoj konkurenciji, u svim dobnim kategorijama na dva ringa u 4.kolu Hrvatske boksačke lige na Jarunu i HBL/mladi!

Prava boksačka subota za pamćenje – najljepša promocija i revija kvalitetnog boksa na otvorenom u zelenilu, u sportsko-rekreacijskom parku Jarun na kojem se okupilo mnoštvo ljubitelja boksa iz cijele Hrvatske, od najmlađih do veterana!

Hit dana bio je meč seniorskih reprezentativaca i kandidata za Svjetsko prvenstvo u kategoriji do 71 kg između ovogodišnjeg viceprvaka Balkana, Riječanina Petra Cetinića i Čakovčanina Filipa Kolara. U žestokom okršaju u sve tri runde između Cetinića i Kolara pobijedio je na kraju podijeljenom odlukom Čakovčanin Kolar i anulirao početnu prednost odlično pripremljenog Riječanina koji je dobio prvu rundu.

U kategoriji do 75 kg reprezentativac iz Slavonskog Broda Gabrijel Veočić pobijedio je efektnim prekidom, preciznim i u pravi trenutak plasiranim produženim aperkatom u pleksus Lovrića iz splitskog Marjana.

U kategoriji do 63,5 kg uvjerljiv je bio Puljanin Patrik Licul protiv Brođanina Pudića. U lakoj kategoriji pulski reprezentativac Diego Mamić u kvalitetnoj borbi morao je priznati dominaciju odličnog slovenskog reprezentativca i kandidata za Svjetsko prvenstvo Tadeja Černoga iz Portoroža koji je u Hrvatskoj boksačkoj ligi boksao za BK Rijeku.

Vrlo dobri i uzbudljivi mečevi viđeni su i na ringu mlađih seniora. Za iznenađenje dana pobrinuo se odlični, borbeni Gabriel Debanić iz BK Leone koji je u čvrstom okršaju svladao reprezentativca Antonija Grabića iz BK Leonarda podijeljenom odlukom 2:1.

Zadranin Petar Krešimir Knežević razornim je prekidom i nokautom riješio meč protiv Pervana iz Lokomotive u kategoriji do 71 kg.

U superteškoj kategoriji u izravnom dvoboju za mjesto u reprezentaciji za EP mlađih seniora u Budvi, u isrcpljujućem meču za obojicu,  Andrija Lončar iz Davida Koprivnica pobijedio je Franu Knezovića iz Predatora Makarska jednoglasnom odlukom 3:0. Treba zabilježiti i vrijedne pobjede ostalih, u juniorskoj i kadetskoj konkurenciji Ivana Burića, Davida Kuhara, Matea Bobaša…

Domaćini iz BK Gladijatora posebno slave pobjedu svog talentiranog juniora Marija Čorluke protiv znatno iskusnijeg Slovenca Patrika Remištara u dresu BK Rijeke.

Čestitke svima na borbenim mečevima i dolasku iz 37 klubova iz cijele Hrvatske za prekrasno sportsko popodne u prirodnom ambijentu, u borilištu na otvorenom na Jarunu koje kandidira, potraje li lijepo vrijeme, i za predstojeće državno prvenstvo žena i seniora U-22.

Sve rezultate pogledajte OVDJE.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije