Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Klupski SP

Klinci futsal Dinama osvojili broncu, u Barceloni minuta šutnje za Čuljka

Futsal Dinamo
Foto: vl
29.12.2017.
u 21:46

Treba napomenuti kako su sve utakmice počele minutom šutnje u spomen na Matu Čuljka

Lijepe vijesti za budućnost domaćeg futsala stižu iz Barcelone. Tamo je U-13 selekcija Futsal Dinama osvojila treće mjesto na Svjetskom klupskom prvenstvu (World Futsal Cup), najjačem turniru na svijetu. Pobjedama protiv španjolskog Caneta i Blanesporta te moskovske Dine, mladići Futsal Dinama osvojili su svoju grupu te izborili plasman u polufinale. Tamo je bio bolji američki Rose City, a priliku za medalju Plavi su dobili protiv „starih“ znanaca Rusa.

U izrazito napetoj utakmici, Futsal Dinamo je preokrenuo rezultat i slavio s 2:1 golovima Nikole Barbarića i autogolom, te u Zagreb nosi broncu. U finalu će u subotu snage odmjeriti Rose City i FC Barcelona. 

Treba napomenuti kako su sve utakmice počele minutom šutnje u spomen na Matu Čuljka, jednog od osnivača i prvog trenera Futsal Dinama kojeg je u noći s četvrtka na petak zadesila tragična smrt na nogometnom terenu.

 

Komentara 5

UV
Uvjekprotiv
08:58 30.12.2017.

Ovi sa Dinamom nemaju veze! Vise od pola ekipe je posudeno iz drugog kluba.

PI
pinkec
05:41 30.12.2017.

Bravo! Mali ali Vatreni!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije