Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Turnir "Četiri kafića"

Hrvatski izbornik dobio ovacije u Splitu, njegov Tropic osvojio naslov

Turnir "Četiri kafića"
Foto: Miranda Cikotić/Pixsell
1/6
26.12.2017.
u 20:01

Imam u svojoj glavi viziju što hoću i kako hoću, ali sve to ću provjeriti u sljedećih šest mjeseci koliko je ostalo do Svjetskog prvenstva - rekao je Dalić

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić izjavio je kako ima viziju sastava za Svjetsko prvenstvo u Rusiji, ali da je još rano govoriti o popisu igrača koje će pozvati u reprezentaciju za to natjecanje.

- Imam u svojoj glavi viziju što hoću i kako hoću, ali sve to ću provjeriti u sljedećih šest mjeseci koliko je ostalo do Svjetskog prvenstva - rekao je Dalić u Splitu gdje je s trenerske kupe vodio momčad Tropica na tradicionalnom 16. malonogometnom turniru "Četiri kafića."

Turnir "Četiri kafića"
1/9

Po Dalićevim riječima, u sljedećih šest mjeseci se puno stvari može promijeniti i dogoditi te još nije vrijeme za popis reprezentativaca za Svjetsko prvenstvo u Rusiji.

Na upit je li šest mjeseci uoči SP-a atmosfera u Hrvatskoj dobra za reprezentaciju, Dalić je rekao kako je za njega "atmosfera uvijek dobra jer radi svoj posao."

Nije želio komentirati aktualno stanje u hrvatskom nogometu rekavši kako je on izbornik.

- Veselim se dolasku u Split i ovdje sam zbog humanitarne akcije ovog turnira i to je za mene najvažnije a druge me stvari ne zanimaju - rekao je.

Inače, prilikom predstavljanja Zlatka Dalića kao trenera malonogometne momčadi "Tropica" na malonogometnom turniru "Četiri kafića" u dvorani Gripe prolomio se buran pljesak.

Momčad Tropica, koju je vodio izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić, obranila je naslov pobjednika malonogometnog turnira "Četiri kafića" u Splitu, Tropic je u finalu 16. izdanja ovog turnira pobijedio Camel sa 6-3.

Za sastav Tropica nastupili su Tomić, Uvodić, Biliškov, Kukoč, Tomasov, Božinović, M. Šimić, Primorac, Aničić, Marinović i Livaja, dok su u momčadi Camela bili Pletikosa, V. Balić, Mornar, Delić, Spahić, Stanić, Putnik, I. J. Džoni, Vejić, Olić, Prosinečki, D. Šimić, Pršo i Đolonga.

U polufinalnim ogledima Tropic je svladao Temperu s 4-3, dok je Camel bio bolji od Kaurija s 3-2.

Turnir se igrao u humanitarne svrhe, sva sredstva prikupljena od ulaznica i sponzora biti donirana Centru "Mir" u Rudinama, a ovaj je događaj privukao oko 4000 ljubitelja malog nogometa u dvoranu na Gripama.

Turnir "Četiri kafića"
1/24

Komentara 14

MA
Majur
20:14 26.12.2017.

Daliću samo naprijed,sve što zboriš ima glavu i rep....Hrvatski narod je uz tebe i dečke,a onaj mali dio mrzitelja i plaćenika koji prave po naredbama probleme zanemari....takvi su od rođenja lobotomizirani.

KI
kinez14
22:27 26.12.2017.

Ahahahaha gledaj zutog koju skembu je spasio

DH
dalibor.hren
07:40 27.12.2017.

Je li to onaj Kukoč, "najbolji i najpristojniji" lijevi bek na svitu i bližoj okolici?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije