Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragedija!

Hrvatski malonogometaš se srušio i preminuo, osvajači Kutije u šoku!

Mate Čuljak
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/4
28.12.2017.
u 22:12

Ova tragedija potresla je i sve sudionike današnjeg finala Kutije šibica, koji su s Čuljkom bili veliki prijatelji.

Na 38. Zimskom Magma Pan kupu u varaždinskom Graberju dogodila se tragedija.

Naime, poznati hrvatski malonogometaš i jedan od osnivača Futsal Dinama Mate Čuljak srušio se na terenu i kasnije preminuo. Njegovi suigrači i liječnici brzo su mu pružili pomoć, zatim je hitno prevezen u Opću bolnicu Varaždin, ali nije mu bilo spasa.

Mate Čuljak jedan je od osnivača Futsal Dinama i prvi trener. Pod njegovim vodstvom Dinamo je izborio ulazak u prvu ligu.

Ova tragedija potresla je i sve sudionike današnjeg finala Kutije šibica, koji su s Čuljkom bili veliki prijatelji. Posebno igrače pobjedničke momčadi MNK Cvjetno Poliklinika Milojević, u kojoj uglavnom su igrali većinom igrači Futsal Dinama. Nakon što su saznali ovu vijest, njihove slavlje se prekinulo i zvladala je velika tuga.

Komentara 4

DU
Deleted user
08:10 29.12.2017.

Nažalost, sport je rizična djelatnost jer izlaže tijelo velikim naporima koje mogu biti fatalne ili zbog povreda ili cirkulatornog popustanja. Ovo navodim iz razloga što se sport smatra zdravom akrivnišću-rekrwacija da(dozirani napor) , ali kada ulazi u sportsku razinu naporiori su veliki, a to za brojne ljude može biti štetno, ponekad i pogubne! Vidimo čak i kod utrreniranih ljudi, a da ne govorim o onima koji nisu utrenirani. Nažalost ovakve slučajeve je teško predviditi!

UU
uhljeb u holdingu
01:34 29.12.2017.

Bogu hvala, amen, i tako svaki dan po jedan takav

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije