Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nacionalni kupovi

Kelava ponovno odličan u pobjedi Granade, Milan slavio kod Sampdorije

Ivan Kelava
Ivo Čagalj/Pixsell
17.12.2015.
u 23:05

Bivši vratar zagrebačkog Dinama u prvom je susretu bio jedan od najzaslužnijih što je Granada izgubila samo 1:2, a u uzvratu se također istaknuo s nekoliko obrana.

Nogometaši španjolskog prvoligaša Granade izborili su plasman u osminu finala Kupa Kralja nakon što su na svom terenu pobijedili drugoligaša Leganes 1:0 i nadoknadili pogodak zaostatka iz prve utakmice.

Leganes je u prvom susretu slavio 2:1, no Granada je u uzvratu pobijedila 1:0 i prošla dalje. Pogodak odluke zabio je Youssef El-Arabi u 68. minuti utakmice. 

Za Granadu je ponovo odlično branio Ivan Kelava. Bivši vratar zagrebačkog Dinama u prvom je susretu bio jedan od najzaslužnijih što je Granada izgubila samo 1:2, a u uzvratu se također istaknuo s nekoliko obrana.

REZULTATI

Villarreal - Huesca (II) 2:0 (prva utakmica 2:3)
Granada - Leganes (II) 1:0 (1:2)
Atletico Madrid  - Reus (III) 1:0 (2:1)
Celta Vigo - Almeria (II) 1:0 (3:1)

Nogometaši Milana posljednji su sudionici četvrtfinala talijanskog Kupa nakon što su u Genoi pobijedili Sampdoriju 2:0.

Golove za Milan zabili su Mbaye Niang u 50. minuti utakmice, te Carlos Bacca u sudačkoj nadoknadi. Domaćin je od 74. minute igrao bez isključenog Ervina Zukanovića.

Lazio će u četvrtfinalu igrati protiv Juventusa. Inter će ugostiti Napoli, Spezija će odmjeriti snage protiv Alessandrije, dok će Milan dočekati Carpi.

>>Perica ispao iz kupa: Lazio bolji od Udinesea

Komentara 1

Avatar nula
nula
12:40 18.12.2015.

Pa di je ovi covik nesta ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije