Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prce na klupi

Perica ispao iz kupa: Lazio bolji od Udinesea

Alessandro Matri
Foto: Reuters/PIXSELL
17.12.2015.
u 18:30

Za Lazio nije nastupio Franjo Prce, dok je Stipe Perica odigrao cijeli susret za goste

Nogometaši Lazija izborili su plasman u četvrtfinale talijanskog kupa nakon što su u dvoboju osmine finala u Rimu pobijedili Udinese 2:1.

Udinese je poveo u 67. minuti golom Panagiotisa Konea, no Lazio je u idućih 12 minuta uspio okrenuti rezultat. U 70. minuti je izjednačio Alessandro Matri, a u 79. minuti je Danilo Cataldi doveo domaćine u vodstvo.

Za Lazio nije nastupio bivši branič Hajduka Franjo Prce, dok je napadač Stipe Perica odigrao cijeli susret za goste. 

Lazio će u četvrtfinalu igrati protiv Juventusa. Napoli će odmjeriti snage protiv Intera, Spezija će u četvrtfinalu Kupa igrati protiv trećeligaša Alessandrije, dok će Carpi igrati protiv pobjednika večerašnjeg susreta Sampdoria – Milan.

>>Carpi slavio u Firenzi: Kalinić, Badelj i Rebić igrali te ispali iz kupa

>>Spezia s petoricom Hrvata u sastavu šokirala Romu u kupu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije