Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROBLEMI NA KANTRIDI

Kek potjerao Zeca, nije mu se sviđalo njegovo ponašanje!

Matjaž Kek
Foto: Goran Kovacic/pixsell
03.11.2014.
u 12:35

– Zec ima malo problema s ponašanjem – rekao je Kek.

Koprivnica je na površinu izbacila probleme koji vladaju u Rijeci, a kulminacija je sukob Matjaža Keka i Ermina Zeca, zbog čega je napadač već postao navodno bivši!

Iako je Zec stigao kao zvučno pojačanje sredinom rujna, za samo mjesec i pol toj priči trebao bi doći kraj jer se usudio dovesti Kekov autoritet u pitanje. Navodno je dobacio Keku nešto s travnjaka u Koprivnici.

– Nemamo napadača koji uz Kramarića može dati gol. Krstanovića nije bilo, a Zec, osim što nije bio na nivou, ima i malo problema s ponašanjem – rekao je Kek nakon remija sa Slavenom.

Sukob se nastavio i sljedeći dan zbog čega je odlučeno da Zec više nije u planovima trenera. Ipak, treba još pričekati i neko službeno priopćenje s Kantride, trenutačno su svi "zakopčani" do grla.

>> Na kraju smo mogli biti i jače kažnjeni jer je Belupo bio borben

>> Rijeka dobiva novog napadača, na Kantridu stiže Ermin Zec

Komentara 2

Avatar Uzoran Haški Robijaš
Uzoran Haški Robijaš
13:14 03.11.2014.

Još malo pa če naš Štajerc Matjaž Kek gazdovati na sličan način u kvarnerskoj svetinji kao što gazduje nezaboravni balkanski manager Zdravko Mamić u hrvatskoj nogometnoj svetinji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije