Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MATJAŽ KEK:

Na kraju smo mogli biti i jače kažnjeni jer je Belupo bio borben

Matjaž Kek
Marijan Susenj/PIXSELL
01.11.2014.
u 22:21

- Zaslužili su bod. Ako zabiješ drugi gol, onda krene, a ako ne, dogodi se ovo - rekao je Kek.

Fenjeraš Slaven Belupo osvojio je bod protiv favorizirane Rijeke – 1:1. Rijeka je u 35. minuti povela iz jedanaesterca preko Kramarića. Sudac Gabrilo uz malu zadršku na bijelu točku pokazao je zbog Grgićevog igranja rukom, a nakon udarca Kvržića.

Koprivničanci su s(p)retno izjednačili u 60. minuti. Cesarec je odigrao u prostor, loptu je malo skrenuo Tomečak, a Ozobić ju je nekako uspio progurati ispod Vargića. Nakon debakla u Kupu i smjene Elvisa Scorije, na klupi je sjedio sportski direktor Josip Omrčen Čeko. Rekao je da im je netko prije utakmice ponudio bod objeručke bi ga prihvatili.

- Zašto ne – bio je njegov odgovor na novinarsko pitanje bi li volio za stalno ostati trenerom Slavena Belupa.

- Ja sam sportski direktor slučajno, ja sam trener – dodao je Čeko.

Do utakmice s Rijekom pretpostavljalo se da je on samo privremeno rješenje, a nekoliko stručnjaka spominjalo se kao kandidati za novog trenera farmaceuta. Luka Bonačić, Roy Ferenčina, Krunoslav Jurčić, Ante Čačić. Svi odreda treneri koji su već sjedili na klupi koprivničkog prvoligaša. Slučajno ili ne, bivši trener Dinama i Maribora, Čačić, uživo je pratio utakmicu.

Trener Rijeke Matjaž Kek nije bio zadovoljan rezultatom i igrom nekih svojih pojedinaca.

- Umjesto da nakon 1:0 realiziramo nadmoć, na kraju smo mogli biti i jače kažnjeni. Belupo je bio srčan, borben, zaslužili su bod. Ako zabiješ drugi gol, onda krene, a ako ne, dogodi se ovo – kazao je Kek, naglasivši da im veliki problem stvara to što osim Kramarića nema tko zabiti gol i igra na tri fronta.

>> Rijeka kiksom u Koprivnici nije iskoristila posrtaj Dinama

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar josip.prelcec.58
josip.prelcec.58
09:36 02.11.2014.

A, što kad ga stane ili nedaj da se povrijedi.Za sada ga ide, a poslije bumo vidjeli koliki je kapacitet i stroj kak ga pojedini nazivaju.

Avatar Uzoran Haški Robijaš
Uzoran Haški Robijaš
10:35 02.11.2014.

Još neki ovakav rezultat pa če se na balkanu početi hauka i jauka na ovog izvrsnog europskog trenera Matjaža Keka.

PE
pessimus
10:38 02.11.2014.

rezultat ove utakmice je još jedan dokaz da rijeka ne smije biti prvak. sve dok dinamo ne bude deset puta zaredom prvak. da je dinamo pobjedio pobjedila bi i rijeka, a da je dinamo izgubio izgubila bi i rijeka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije