Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pravi gospodin

Kek: Neka svi prođu, da pokažemo kako hrvatski nogomet nije loš

Matjaž Kek
Foto: Marko Prpić/Pixsell
03.08.2017.
u 00:16

Opet je presudilo naše srce, želja i inat. Čestitam svima koji su sve dali za Rijeku na ostvarenju velikog uspjeha u fantastičnoj atmosferi - rekao je Kek

Rijeka je nastavila nizati sjajne rezultate, nogometaši Matjaža Keka preskočili su još jednu europsku stepenicu. Izbacili Salzburg, tako nastavili pohod prema Ligi prvaka. Matjaž Kek bio je očekivano poslije utakmice pun pohvala za svoje igrače...

- Opet je presudilo naše srce, želja i inat. Čestitam svima koji su sve dali za Rijeku na ostvarenju velikog uspjeha u fantastičnoj atmosferi. Stvarno smo dali svoj maksimum, baš sve od sebe, a moram reći kako nas je poslužila i sreća. Bez nje se ne može u ovakvim utakmicama, sada smo osigurali europsku jesen i dobro napunili našu blagajnu - rekao je Kek, pa dodao:

- Od srca želim svi hrvatskim predstavnicima puno sreće u uzvratnim utakmicama 3. pretkola Europske lige; volio bih da Dinamo, Hajduk i Osijeku prođu svoje suparnike, pa tako svima pokažemo kako hrvatski nogomet nije tako loš kako ga neki žele prikazati.

Matjaž Kek
1/14

Trener Salzburga Marco Rose bio je prilično korektan...

- Čestitam Rijeci na prolasku. Mi moramo žaliti jer smo djelovali dobro, pogotovo u drugom poluvremenu, ali nismo uspjeli zabiti. Suđenje? Nemam komentara na takve stvari. Pričat ću normalno s njima, svi smo mi ljudi i pogreške se događaju - poručio je Marco Rose...

Komentara 4

TZ
tibold.zvonimir
06:56 03.08.2017.

želim riječi puno sreće, ali kek ima jako puno posla! prvih 20 minuta utakmice je bilo na nivou euro kupa, ali ostatak utakmice je jedva dostatan za hnl.

DE
derin
01:10 03.08.2017.

Rijeka može do lp, ali treba joj koje pravo pojačanje. Nejasna je odluka poslati tomasova na posudbu, a kvrzica gurati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije