Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Je li pogriješio?

Austrijanci ljutiti na suca, jer im nije priznao pogodak

Zaleđe
Foto: Screenshot
1/7
02.08.2017.
u 23:26

Linijski sudac mahao je zastavicom iako je austrijski igrač bio ispred Ristovskog koji je ležao na terenu

Austrijanci će imati mnogo pritužbi na račun turskih sudaca. U uzvratnoj utakmici 3. pretkola kvalifikacija za Ligu prvaka Rijeka - Salzburg nije bilo pogodaka, ali mreža Kekove momčadi dvaput se tresla.

U 34. Dabbur je poslao loptu iza leđa vratara Sluge, ali turski sudac Gocek nije priznao pogodak zbog zaleđa. U ovom slučaju igrač austrijske momčadi bio je ispred zadnje linije Rijekine obrane.

Yabo nije bio u zaleđu jer je Ristovski ostao ležati na terenu
Foto: Screenshot/reuters

No, u 54. minuti turski suci su pogriješili. Yabo je zatresao mrežu, ali Gocek ponovno nije priznao pogodak zbog zaleđa. Linijski sudac mahao je zastavicom iako je austrijski igrač bio ispravnoj situaciji postići pogodak, jer je Ristovskog ležao na terenu. U toj akciji Makedonac je bio Rijekin zadnji igrač.

Komentara 58

BA
ban1903
07:10 03.08.2017.

Svi suci griješe, drugdje u svijetu je to normalno, niko ne vidi zavjeru i korupciju, a kod nas je to zavjera, korupcija i močvara, za koju se krive HNS, Dinamo i dr.

DU
Deleted user
23:30 02.08.2017.

Šta każe Kek na suđenje?Vjerogatno kaže"Ne komentiram suđenje",jer je to uvijek govorio kada bi imao ppguranac od sudaca u HNL,a kada bi izgubio onda bi se demonstrativno dignuo sa pressice ili bi dvosmisleno optužio suce za krađu.A każe Vešović,:"Nisu nam stvorili ni jednu šansu i zaslużeno idemo dalje".A regularno poništen gol Vešoviću???Šta każe Mance koji na svaki zviżduk suca skače zajednom sa cijelom klupom. Drago mi je da je Rijeka prošla,ali sad se vidi koliko su objektivni i pošteni neki u Rijeci! Na potezu su Jeličić i Beusan da zamute vodu!E,da je Dinamo tako prošao......

Avatar toxic alien
toxic alien
06:23 03.08.2017.

Da su suci ovako pogrijesili u korist Dinama, pogotovo u HNL-u, bio bi to pozar veci od onoga sto je nedavno poharao Split i Dalmaciju... Ponekad mi nije jasno kako ti licemjeri mogu uopce spavati? Najvjerojatnije nemaju savjesti, a ni karaktera.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije