Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jadranski derbi

Kek nadmudrio Pušnika: Rijeka na Poljudu pobijedila Hajduk 4:2

Hajduk - Rijeka
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/9
21.08.2016.
u 22:54

Bio je to sudar dvojice slovenskih stručnjaka u HNL-u, a ovoga puta Kek je nadmudrio Pušnika

Nogometaši Rijeke slavili su u jadranskom derbiju. Kekovi igrači na Poljudu su u odličnoj utakmici pobijedili Hajduk s 4:2 i pokazali da su trenutačno bolji od bijelih.

Međutim, nije dobro krenulo za goste jer su Splićani poveli u 13. minuti, iz jedanaesterca je zabio Ohandza. Do kraja poluvremena Riječani su preokrenuli, prvo je Gavranović sjajno reagirao i glavom izjednačio, a u 35. je Bezjak zabio za 2:1.

Isti igrač u 61. minuti je zabio za 3:1 i tako nastavio sjajan golgeterski učinak ove sezone, da bi samo pet minuta poslije Ismajli smanjio i vratio Hajduk u život. Nada je trajala samo do 79. minute kada je Franko Andrijašević bivši igrač Hajduka, zabio za konačni rezultat. Rijeka je ovom pobjedom produžila niz bez poraza u međusobnim susretima na čak 16 utakmica. Crnih niz Hajduka sada traje 1615 dana, gotovo četiri i pol godine. Zadnju pobjedu protiv Rijeke u prvenstvu upisao je 21. ožujka 2012. Tada je slavio na Kantridi s 3:0.

Bio je to sudar dvojice slovenskih stručnjaka u HNL-u, a ovoga puta Kek je nadmudrio Pušnika. Rijeka je ovom pobjedom došla na 16 bodova, isto koliko i Dinamo, ali zbog gol-razlike je vodeća. Hajduk je, pak, doživio drugi poraz u sezoni (Dinamo ih je razbio na Poljudu) i s deset bodova nalazi se na četvrtoj poziciji.

Komentara 44

DU
Deleted user
22:56 21.08.2016.

Ubila Rijeku atmosfera...sramota da svi tako daju Hajduku po 4 komada usred Poljuda.

DU
Deleted user
23:06 21.08.2016.

Da riječani nisu tako podlegli atmosferi na Poljudu dali bi još koji gol...noge su im klecale..

ED
europski dinamo
23:11 21.08.2016.

Kako to da u najboljoj ,najludjoj atmosferi na svijetu ne mozes dobiti rivala 9 utakmica zaredom od toga 5 poraza zaredom???? Dinamo su dobili jednom u isto nekih 9 utakmica . Kako to kad je na Poljudu takvo grotlo da protivnicki igrace tresu od straha? Jedino nitko nije rekao igracima Rijeke,Dinama,Libereca,Ziline,Dnjepra....da se moraju preplasiti te cuvene atmosfere.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije