Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTPUNO MIRNI

Katar ne brine zbog kritika, uvjereni su da će organizirati SP 2022.

fifa
DPA/PIXSELL
16.07.2014.
u 19:37

- Spremni smo organizirati prvenstvo bilo ljeti ili zimi - kažu odgovorni u Kataru.

Svjetsko nogometno prvenstvo u Kataru 2022. godine će po mišljenju organizatora sigurno biti održano i tvrde da nikakvi pritisci neće to promijeniti. Također, odbacuju sve glasine o davanju mita da bi im FIFA dodijelila prvenstvo.

- Držali smo se visokih etičkih standarda i potpuno smo zbog toga samouvjereni. Ne brinemo se i prvenstvo će sigurno biti održan. Katar je pod istragom, baš kao i Rusija, domaćin SP-a 2018. godine. Nažalost, ljudi spominju samo Katar, svaki put kada se priča o korupciji - tvrde organizatori.

Također, ograđuju se od bivšeg člana Svjetske nogometne asocijacije Mohameda Bin Hammama, optuženog za korupciju.

- Nije predstavljao delegaciju Katara i nema veze s nama - tvrde i potom se osvrću na kritike o previsokim temperaturama:

- Spremni smo organizirati prvenstvo bilo ljeti ili zimi.

>> Katar bi mogao ostati bez Svjetskog prvenstva 2022., a mijenjat će ga Australija?

Ključne riječi

Komentara 1

DH
dalibor.hren
08:35 17.07.2014.

Bolje zimi jer su temperature niske. Samo +45 celzijevaca. Ako se plasiramo opet ćemo imati ispriku: u Brazilu je to bila velika vlažnost a u Kateru će biti temperatura. Nadam se da neće braniti Stipe!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije