Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZA POVIJEST

Kapa dolje, Jokiću! Košarkaš iz Srbije će drugi puta u nizu biti proglašen najboljim na svijetu

NBA: Los Angeles Clippers at Denver Nuggets
Isaiah J. Downing/REUTERS
Autori: Vecernji.hr, Hina
09.05.2022.
u 16:39

Također, Jokić je tijekom sezone postao prvi košarkaš u povijesti lige s najmanje 2000 poena, 1000 skokova i 500 asistencija u jednoj sezoni

Kako navodi uvijek dobro obaviješteni novinar ESPN-a Adrian Wojnarowski koji je uvijek u pravu, do kraja tjedna službeno će srpski košarkaš Nikola Jokić drugi put za redom biti proglašen za najkorisnijeg (MVP) igrača osnovnog dijela sezone u NBA ligi.

 

 

Glavni igrač Denvera ove sezone nije dugo sa svojim klubom nastupao u doigravanju. Denver je ispao u prvom krugu od Golden Statea, ali je tijekom osnovnog dijela sezone ponovno bio odličan te je prosječno ostvarivao 27.1 poen po utakmici uz 13.8 skokova i 7.9 asistencija.

 

 

Također, Jokić je tijekom sezone postao prvi košarkaš u povijesti lige s najmanje 2000 poena, 1000 skokova i 500 asistencija u jednoj sezoni.

 

 

Ispune li se ove najave Jokić će time postati tek trinaesti košarkaš u povijesti NBA lige koji je povezao dvije MVP titule, a ove sezone bi u najužoj konkurenciji pobijedio Joela Embiida iz Philadelphije te Giannisa Antetokounmpa iz prvaka Milwaukeeja.

Ključne riječi

Komentara 11

GO
Gordann
17:04 09.05.2022.

Kakav car.

VO
vocevoce
08:50 10.05.2022.

Alo ljudi,kakav Drazen,Kukoc,Divac,Gasol i sl oni su svi vrhunski igraci,nazalost pokojni Drazen zadnje sezone pokazao nba kvalitet prve dve tako tako igrao,slabije. Ovaj je MVP,alo MVP samo on i Atekotumbo od Evropljana imaju tu titulu najboljeg igraca sezone. Koa sto je Djokovic NO1 godinama,tako je i Jokic. Ostali su tu,negde,odlicni,ane ne najbolji.

DU
Deleted user
16:55 09.05.2022.

Jedini s ovih prostora koji je uspio nadmašiti Dražena

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije