Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAVLJE DINAMA

Reakcije junaka Dinama i Hajduka nakon vatrenog derbija: Idemo po duplu krunu! Pokazali smo da možemo

Split: Dinamo vodi, Kulenović je zabio za  za 1-0!
Foto: Sime Zelic/PIXSELL
1/106
03.04.2024.
u 22:00

Prije točno tjedan dana sam išao na magnetsku rezonancu, puknuo mi je meniskus. Kad igraš za ovakav klub, onda prolaziš kroz to, sljedeća je utakmica opet na meni", rekao je junak domaće momčadi koji je Hajduk spasio od užasavajućeg poraza, vratar Ivan Lučić

Nogometaši Hajduka pretrpjeli su drugi bolan poraz u nizu. Mjesto radnje ponovo je bio Poljud, a udarac im je ponovo zadao najveći rival Dinamo. Ovoga su se puta susreli u polufinalu Hrvatskog kupa, a domaća momčad poražena je rezultatom 1:0. Dinamo će tako u finale protiv Rijeke, a klubu s Poljuda preostaje da zaliječi rane i nastavi s lovom na što bolji rezultat u prvenstvu.

Nakon derbija Torcida je preskočila zaštitnu ogradu i krenula pretrčavati teren ne bi li došla do gostujućih navijača. Igrači su pobjegli u svlačionice, a policija je uspješno rastjerala ljutite navijače. Nakon što se teren raščistio, sa tribina su nastavile letjeti stolice. Utakmicu je komentirao strijelac jedinog pogotka Sandro Kulenović.

VIDEO Navijači bacaju stolice na policajce

Nakon nekoliko lijepih prilika i promašaja, Bruno Petković je sam pokušao završiti akciju. Pucao je ravno u vratara Lovru Kalinića koji je loptu uspio odbiti, ali tek do Kulenovića koji je u 15. minuti zbio jedini i pobjednički pogodak susreta. "Ovo je vrlo važna pobjeda, druga u nizu na Poljudu. Imali smo turbulentnu sezonu, s ovim pobjedama dokazali smo sebi i navijačima da smo pravi kada smo najbitnije. Znamo koliko je teško igrati derbi na Poljudu. Idemo po duplu krunu", rekao je Kulenović.

VEZANI ČLANCI:

"Meni je kao zagrebačkom dečku ovo najljepše. Zabio sam jedini gol u derbiju na Poljudu. Za mene nema dalje. Izdominirali smo prvo poluvrijeme, ja sam imao četiri prilike, trebali smo zabiti i još koji gol. U drugom poluvremenu smo se trebali malo braniti, to nam je i uspjelo", zaključio je.

Za Maxsport televiziju je nekoliko riječi rekao i ozlijeđeni vratar Hajduka, Ivan Lučić. Kao prvi golman ušao je Lovre Kalinić, ali se u prvih 15 minuta igre ozlijedio. Ušao je Lučić i usprkos lošem zdravstvenom stanju obranio brojne prilike kojima je Dinamo mogao doći do goleme prednosti i potpuno demolirati Hajduk na domaćem terenu.

GALERIJA Dinamo ponovo slavio na Poljudu! (1:0) Niti Perišić nije spasio Hajduk od poraza

Split: Dinamo vodi, Kulenović je zabio za  za 1-0!
1/106

"Nisam vjerovao da ću igrati danas, imam svoje probleme. Mislim da su obje momčadi imale svoje šanse na utakmici, zadnji je put Nevistić spašavao Dinamo, a sad sam ja vadio nešto. Nismo zabili, a oni jesu. Što reći", rekao je Lučić pa dodao:

"Prije točno tjedan dana sam išao na magnetsku rezonancu, puknuo mi je meniskus. Osjetio sam tu srijedu kako ne ide, to sam rekao klubu, ali sad je druga situacija. Trpio sam već dugo, trenutačno sam još samo ja tu od golmana. Kad igraš za ovakav klub, onda prolaziš kroz to, sljedeća je utakmica opet na meni."

"Kako gledati na utakmicu s Rijekom? Moramo ići po pobjedu, nema druge riječi", zaključio je.

GALERIJA Kaos na Poljudu: Huligani upali na teren pa bacali sjedalice i sukobili se s policijom

Split: Dinamo vodi, Kulenović je zabio za  za 1-0!
1/18

Komentara 1

EJ
ejStef
22:15 03.04.2024.

Kulenović je odigrao jako dobro, nedostaje mu malo veća mirnoća i preciznost da bi bio vrhunski igrač. Petković se uglavnom zafrkavao, Špikić napadački opet loš, ali i dalje bolji od Kaneka, obrana ovaj puta jako dobra, Baturina, Sučić i Mišić dobri... Jakirović ovaj puta vrlo dobar, prvi puta da je toliko nadmudrio protivničkog trenera. Sada ima težak zadatak da održi motiv ekipe, da protiv Istre ne izađu u stilu sami će se pobijediti, što bi se moglo desiti nakon dvije pobjede za redom usred Splita.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije