Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vladari Jadrana

Jugaši jure po drugi Final Four: Barceloneta još opasna

Paulo Obradovic (jug 12)
Goran Kovačić/Večernji list
11.04.2010.
u 11:10

Španjolska momčad je plivački odlična, opasna u kontrama i znamo da nam začas mogu zabiti dva gola, upozorava Miho Bošković.

Vaterpolisti Juga CO izborili su prvu poziciju uoči kraja ligaškog dijela Jadranske lige. U utakmici u kojoj se odlučivalo o tome tko će biti domaćin završnog turnira četvorice, dubrovački su vaterpolisti u Kotoru svladali europskog prvaka Primorac.

– Kako je uzvratna utakmica Eurolige protiv Barcelonete pred vratima, moram priznati da se nismo previše pripremali za utakmicu protiv Primorca. Nismo baš najbolje započeli taj susret, ali smo se tijekom igre dizali i na kraju izborili Final Four u Dubrovniku, što nam mora biti velika prednost – istaknuo je Miho Bošković.

Do srijede će jugaši dodatno vježbati obranu, jer svi su složni da je dobar rezultat iz Barcelone prije svega rezultat dobre obrane. No, dva pogotka prednosti u odnosu na španjolskog prvaka ne znače da su se u Jugu opustili.

– Svi znamo da je Barceloneta jaka plivačka momčad i da može dva pogotka postići u minutu-dvije. U srijedu moramo igrati kao u Španjolskoj, zaustaviti suparnikove kontre. Uz domaću publiku i kontroliranu igru, završnica Eurolige ne bi nam trebala izmaći – kaže Bošković.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije