Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVENSTVO HRVATSKE

Jug lako protiv Solarisa, Jadran u Splitu posramio Mladost

Zagreb: Vaterpolisti Jadrana osvojili su kup Hrvatske
Matija Habljak/PIXSELL
16.03.2022.
u 21:52

Na ljestvici vodi Jadran sa 36 bodova, tri više od Juga, dok je Mladost treća sa 27 bodova.

U susretu 13. kola vaterpolskog prvenstva Hrvatske Jug Adriatic osiguranje je na gostovanju pobijedio Solaris 15:7, dok je Jadran na Poljudu pobijedio Mladost 15:6.

Jug AO je na Crnici svladao Solaris 15:7 (3:1, 5:2, 3:2, 4:2). Jugaši su nakon 12 minuta vodili sa 7:1, a potom mirno priveli susret kraju.

Momčad Vjekoslava Kobešćaka predvodio je Alexandros Papanastasiou sa šest postignutih pogodaka. Njegov kolega iz grčke reprezentacije Stylianos Argyropoulos tri puta upisao se među strijelce, dok je Jugov grčki centar Konstantinos Kakaris dva puta poslao loptu iza protivničkog vratara. Toni Popadić je ubilježio 16 obrana. U domaćim redovima najefikasniji je bio Eugen Koprčina s dva postignuta gola.

U drugom susretu večeri Jadran je na bazenu Poljud slavio protiv Mladosti sa 16:7 (7:2, 2:2, 5:2, 2:1).

Splitski sastav je već nakon prve četvrtfine imao pet golova razlike, a u nastavku je samo povećao prednost na velikih plus devet.

Konstantin Harkov s pet i Nikša Dobud sa četiri gola predvodili su Jadran, dok je Marin Dašić s tri gola bio najefikasniji kod Mladosti.

Na ljestvici vodi Jadran sa 36 bodova, tri više od Juga, dok je Mladost treća sa 27 bodova.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije