Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
USKORO U ZMAJEVIMA

Bivši dinamovac: Hrvatska je moja domovina, ali mi je Bosna djedovina

Foto: /REUTERS/PIXSELL
30.08.2017.
u 13:04

- Jednostavno, emocije su bile podijeljene i nakon što sam sjeo i razgovarao s obitelji, odlučio sam igrati za Bosnu i Hercegovinu.

Branič Celtica i nekadašnji dinamovac Jozo Šimunović priključio se reprezentaciji BiH nakon što više nije htio čekati poziv iz Hrvatske. Šimunović bi trebao debitirati u utakmici s Ciprom.

- Dugo smo razgovarali o svemu i Hrvatska je moja domovina, a Bosna moja djedovina. Jednostavno, emocije su bile podijeljene i nakon što sam sjeo i razgovarao s obitelji, odlučio sam igrati za Bosnu i Hercegovinu. Zaista se radujem i jedva čekam dolazeće utakmice - rekao je Šimunović na okupljanju.

Šimunović je za mladu hrvatsku reprezentaciju odigrao devet utakmica, no bio je svjestan da u vatrenima u skorije vrijeme neće dobiti priliku zbog velike konkurencije.

- Sve je odlično. Dečki su me iznenadili, dobro su me prihvatili i jako sam sretan što sam ovdje i što mogu biti dio reprezentacije. Puno mi znači poziv izbornika Baždarevića, prvenstveno zato što smo razgovarali i što je izrazio želju da me ima u momčadi, što naravno predstavlja privilegiju, ali i veliki izazov. To je i razlog zašto sam odlučio igrati za reprezentaciju BiH - zaključio je Šimunović.

Komentara 15

KA
kajinx
13:31 30.08.2017.

Puno sreće Jozo! Odličan si u Škotskoj!

ME
megec
13:38 30.08.2017.

Puno sreće

GU
General_U
14:08 30.08.2017.

šteta tribali smo sačuvati ovog momka za našu reprezentaciju,svejedno sritno jozo!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije