Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NARUGAO SE

Pogledajte šokantnu objavu predsjednika Lyona koja je izazvala burne reakcije

Foto: Martin Rickett/Press Association/PIXSELL
30.08.2017.
u 09:18

- Ovo je smiješno onima koji razumiju humor i ironiju - poručio je prvi čovjek Lyona.

Predsjednik Lyona Jean-Michel Aulas podigao je dosta prašine u Francuskoj objavom na Twitteru koja je upućena predsjedniku PSG-a Nasseru Al-Khelaifiju.

68-godišnji milijunaš objavio je snimku klokana koji se igra svojim genitalijama te napisao "Nasser i financijski fair-play" želeći tako poručiti da, prema njegovom mišljenju, PSG ne poštuje Uefina financijska pravila.

Aulas je u međuvremenu obrisao objavu nakon burnih reakcija, no kaže da mu nije žao zbog poruke koju je poslao.

- Ovo je smiješno onima koji razumiju humor i ironiju - poručio je prvi čovjek Lyona.

Inače, PSG će u ovom prijelaznom roku samo na dva igrača, Neymara i Kylian Mbappa, potrošiti više od 400 milijuna eura. Katarski biznismen i vlasnik kluba već je jednom poručio da ga Uefin fair-play previše ne zanima.

- Ljudi koje brine financijski fair play trebaju se opustiti i otići na kavu – samouvjereno je kazao Al Khelaifi čiji je PSG već jednom, prije tri godine, bio kažnjen zbog kršenja financijskog fair playa sa 60 milijuna eura i zabranom potrošnje više od 50 milijuna u prijelaznom roku.

Komentara 3

PO
PowerPoint
10:30 30.08.2017.

Šokantna objava? To je objava dana! Svaka čast Aulasu na ovome, što je jedini u Francuskoj imao hrabrosti prokazati što se događa. Vlasnik PSG-a radi šta hoće kad je riječ o financijskom fair-playju i vitla onom stvari svima u facu.....jer mu nitko ne može ništa.

DU
Deleted user
15:19 30.08.2017.

Lijepo ostaviti PSG godinu dana na hlađenju bez lige prvaka pa da vidimo hoće li ga biti briga za fair play kad ne bude naplatio uloženo.

DU
Deleted user
11:03 30.08.2017.

da Hrvati urade nešto slično mi bi prijavili svetu objavu kao fašističku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije