Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CIBALIA - DINAMO

Još jedan ‘davljenik’, a onda plavima slijede tri derbija

Dinamo - Rijeka
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/6
14.04.2018.
u 16:04

– I ovo je zahtjevno gostovanje, slična utakmica kakve smo igrali zadnjih tjedana. Cibalia se bori za ostanak u ligi i to im je sigurno ogroman motiv, ali mi želimo čuvati svoju bodovnu zalihu, po mogućnosti je i povećati – kazao je Jurčević

U svim dosadašnjim utakmicama ove sezone Dinamo je pobijedio Cibaliju. To i nije nekakvo čudo s obzirom na to da su plavi uvjerljivo vodeća momčad, a Vinkovčani se bore za svoj status prvoligaša i svaka im je utakmica sada “na nož”, neće se predati ni sad kad im dolazi Dinamo. I u posljednjoj utakmici s plavima, onoj igranoj u Maksimiru, izgubili su sa samo 1:0, pogodak im je pred kraj susreta postigao Henriquez nakon čega se Čileanac preselio u Meksiko.

U tri pobjede Dinamo je Cibaliji zabio deset pogodaka, dakle u preostale dvije utakmice jednom im je utrpao pet, a drugi put četiri pogotka. Pritom je u sve tri utakmice Dinamo primio dva pogotka (u pobjedi Dinama 5:2 u Vinkovcima). Za Nikolu Jurčevića gostovanjem u Vinkovcima završava mini ciklus u kojem je igrao uglavnom s momčadima iz donjeg doma. Plavi u tim posljednjim susretima nisu uspjeli pobijediti samo Inter, ali nisu primili nijedan pogodak otkako je novi trener na klupi. Nakon Cibalije plave čekaju tri derbija i definitivna borba za potvrdu naslova prvaka. O tome Jurčević ni bilo tko u Dinamu nije voljan govoriti, davno smo ih proglašavali prvacima pa su uspjeli ispustiti veliku prednost.

– I ovo je zahtjevno gostovanje, slična utakmica kakve smo igrali zadnjih tjedana. Cibalia se bori za ostanak u ligi i to im je sigurno ogroman motiv, ali mi želimo čuvati svoju bodovnu zalihu, po mogućnosti je i povećati – kazao je Jurčević koji ima određenih problema oko sastavljanja momčadi.

Petar Stojanović zbog kartona nije u konkurenciji, a ima i drugih sitnijih problema, nekoliko igrača osjeća posljedice prošlih utakmica (među ostalima i Olmo koji je dobio udarac u koljeno, nap. a.), tako da ću tek pred utakmicu odlučiti tko će igrati – kazao je Nikola Jurčević.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije